Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalagaa

Czy warto z nim być?

Polecane posty

Gość Maalagaa

Mam chłopaka jesteśmy ze sobą ponad 2 lata ale od początku czułam się źle w tym związku. Miałam i mam nadal takie wrażenie jakbyśmy byli niedopasowanymi puzzlami, które na siłę chcą być ze sobą. Mój chłopak mnie nie szanuje, obraża mnie ma za złe to że miałam przed nim 2 chłopaków kiedy on starszy odemnie o 4 lata nie miał nikogo(mam 20 lat). Często się kłócimy o byle pierdoły, nie potrafimy rozmawiać ze sobą mamy całkowicie i skrajnie różne poglądy a nawet wartości. Denerwują mnie w nim szalenie wiele rzeczy i mało jest takich które by mi odpowiadały. Mam wrażenie że staję się przy nim coraz gorsza coraz mniej wartościowa, przytłacza mnie trzyma w ręku jak swoją wartość nic nie wartą ale należącą do niego. Robi awantury o spotkania z koleżankami. Jest prostacki, wulgarny, nieokrzesany. Jedyne plusy na jego korzyść to że mnie kocha i troszczy się o mnie. Lecz czy to nie za mało? Czy warto z nim być nadal ze względu na ten czas spędzony razem ? Czy ja oczekuje tak wiele ? Chcę tylko żeby mnie wspierał i szanował. Wiele razy mówiłam co czuje a on w takich sytuacjach się tylko obrażał:/ Co robić?

Gość Maalagaa
ogólniej to jesteśmy zadowoleni z seksu i ja sobie nie wyobrażam mieć w tym jakieś przerwy

Gość laaaaaaaaaaaaaaaalka
przeczytaj to co napisalas ... JESZCZE RAZ "Jedyne plusy na jego korzyść to że mnie kocha i troszczy się o mnie" jestes pewna ? bo tu masz odpowiedz : "od początku czułam się źle w tym związku. Miałam i mam nadal takie wrażenie jakbyśmy byli niedopasowanymi puzzlami, które na siłę chcą być ze sobą. Mój chłopak mnie nie szanuje, obraża mnie ma za złe to że miałam przed nim 2 chłopaków kiedy on starszy odemnie o 4 lata nie miał nikogo(mam 20 lat). Często się kłócimy o byle pierdoły, nie potrafimy rozmawiać ze sobą mamy całkowicie i skrajnie różne poglądy a nawet wartości. Denerwują mnie w nim szalenie wiele rzeczy i mało jest takich które by mi odpowiadały. Mam wrażenie że staję się przy nim coraz gorsza coraz mniej wartościowa, przytłacza mnie trzyma w ręku jak swoją wartość nic nie wartą ale należącą do niego. Robi awantury o spotkania z koleżankami. Jest prostacki, wulgarny, nieokrzesany. "

Gość Maalagaa
wiem co napisałam ale mam nadzieję że on może się zmienić dzięki mnie i z czasem

Gość laaaaaaaaaaaaaaaalka
jesli po dwoch latach sie nie zmienil - to juz sie nie zmieni. LUDZIE SIE NIE ZMIENIAJĄ TYLKO ZACZYNAJĄ BARDZIEJ BYĆ SOBĄ.

Gość Girl_UK
mALAGA jestem w takiej samej sutuacji, tez mnie nie szanuje itp, nawet bije , to znaczy jak ja go uderze to mi odda mocniej. Jestem zareczona i nie wiem jak mam od niego odejsc :( NIe potrafie powiedzie 'To koniec' Na dodaatek nie ufam mu at all

Gość lola9203
Do girl_uk odejdz od niego jesli zaczyna podnosic na Ciebie ręke to po ślubie bedzie jescze gorzej

Gość lola9203
nie rozumiem jak facet moze oddac dziewczynie

Gość megrajan
nie rozumiem Was dziewczyny tylko potem nie płaczcie ze was bije facet albo jest rozwód czy tak cięzko zakonczyc toksyczny związek? ja jestem osobą bardzo uczuciową i przywiązuje sie do ludzi.. bylam z gosciem 3.5 roku nie pasowało mi zerwałam i co.. i nic zycie sie toczy dalej

Gość lola9203
do mysliciel999 niektore z kbiet ne sa głupie tylko naiwne

Gość lola9203
Niektóre wierza ze facet sie zmieni znam taki przypadek

Gość alex555
Stul sie lola jak bys byla moja dziwczyna to tak bys dostala ze bys nie wstala moja dziewczyna wie ze ma byc grzeczna ty tez powinnas byc

Gość facet kóry rozumie
straszne walnełam go a on mi oddał xD a co miał zrobić pocałować cię? w ogóle to co za kobieta bije swojego chłopaka? Wiem że zazwyczaj w takich sprawach nie można wierzyć takiej osobie która zrobiła temat na 100% po wysłuchanieu dwuhc stron można dopiero coś zrobić, a teraz? Jeżeli ci zależy na nim to kucie ksiażke która wam pomoże zrozumieć co myślicie

Gość alex555
jak by mnie moja uderzyla to by w szptalu wyladowala

Gość facet kóry rozumie
NIe ni bez przesady takimi chamami nie jesteśmy żeby bić Kobiety ale wy się zastanówcie Panie, skoro tak Kochacie i chcecie żeby było dobrze to może wy się zmnieńcie? potraficie tylko mówić"zmień się zmień się bo cię zostawie" a nie widzicie swoich błędów, myslicie że jesteście idealne, ale najpierw popatrzcie na siebie!!! Oooo szok!!! jaką jestem kretynką bije własnego faceta!!! - taka powinna być wasza reakcja, zastanówcie się!!

Gość alex555
moja mnei nigdy nie uderzyla

Gość wtf2009
Ogólnie to lubię brać do buzi na leżąco, kocham czuć spermę w ustach.

Gość alex555
do czego ty to napisalas

Gość facet kóry rozumie
no cóż każdy lubi co lubi, alex a ty ile ze swoją jesteś?

Gość alex555
8 miesiacy a ty masz dziewczyne ?

Gość facet kóry rozumie
na mam 22 miesiące xd ja sie z moją bije w łóżku ale nigdy tak żeby ona mnie udeżyła, musi wiedzieć gdzie jest granica