Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiśktoś

czy są kobiety piękne i mądre

Polecane posty

no nie wiem czy dzieci tym nie nakarmi ..w końcu ktos musi zapracować na utrzymanie tych dzieci i przy lekacjach też pomagać i rozwiązywać problemy wychowawcze...pewnie nie wiesz o czym mówię :o

Gość wladyslava
Znam dużo kobiet, które są i piękna, i mądre. To moze tez zalezy, co autor ma ba myśli , mówiąc "piękna". Czy to jest po prostu atrakcyjna, proporcjonalna kobieta, czy jakies zjawisko w rodzaju naomi campbell. Ale te kobitki, które mam na myśli, własciwie mozna by nawet nazwac zjawiskowymi

Gość
rambo to co podkreslam z ironią na kafe to chyba nie do końca to co myslę naprawdę !!! heh zawsze twierdziłam i twierdze ze to co w głowie liczy się najbardziej i w to "inwestuję" ... co komu po urodzie jesli IQ poniżej normy ??

Gość jdjdjdjd
mam ,moja MOna jest

Gość
powszechnie nazywamy to kolczykiem heh

Gość
jdjdjd ja Ciebie wogóle nie rozumiem heh :P o czym Ty piszesz ?? :P hehe

Widze, że lista sie wydłuża...:P. A po prawej stronie masz ten kolczyk?

Gość jdjdjdjd
nie musisz"SUCz" ja wiem i MOna:D:D

Gość
po prawej heh przeciez wiem ze widziałes foto hehe do czego pijesz chłopcze ??? :D

Gość alberoz
madra w sensie intelektualnym nie madra zyciowo

napewno istnieja takie kobiety. piekno kazdy odbiera inaczej :) W SUMIE INTELIGENCJE ROWNIEZ. ZALEZY OD GUSTOW. :)

Ja pije do lustra...Tylko tam moge znaleźc kogoś z równie mocną głową co ja...:P

Gość
a o gustach jak wiemy ... się nie dyskutuje :P

Hej sucz..miałaś wczoraj racje z tymi oczami. I to był ostatni komplement jaki ode mnie usłyszałaś:P

Gość alberoz
taka ktora cos czyta, nie zasnie nad okladka Hegla, jest wrazliwa i jednoczesnie piekna, istnieje takie ale generalnie to maja przejebane, latwiej jest byc sladka idiotka jak wiekszosc lasek

Gość
i pierwszy :P ale dziekuję :* heh

Ale jednak nie mogłaś sie oprzec, zeby zamieścic zdjęcie..co potwierdza niestety moją teorie. :(

Gość
ale dlaczeo oprzec ?? tyle ile mogłabym usłyszec poz. opini tyle negatywnych ... zwyczajnie chcę juz pisac tylko konkretnie "normalnie" bez głupich provo i hardcorowych tekstów więc nie widzepowodu dla którego nie ... nie potwierdza to w najmniejszym stopniu Twej tezy hehehe musiałabym czego szukać bądz oczekiwac od kafe !!! heh

Gość Stabillo
Bolą mnie pewne utarte,stare stereotypy wykształcone w naszej kulturze:)dot.wyglądu i inteligencji kobiet.Jeden z nich mówi-inteligencja z urodą w parze nie chodza...Znam wiele slicznych kobeit i do tego bardzo madrych,kobiet z klasa,pieknych,inteligentnych,dobrych milych:)Moze to nie większość,ale takie sa...Zreszta poprzez stereoptyp rozumie sie cos co wiekszc kiedys tam powiedziala,pewne obserwacje zauwazone na ogole populacji>Moze i tak jest w wiekszosci)Piekna opalona z blondynka,z dlugimi blond wlosami i tipsami jakos nie zapowiada sie szczegolnie i wiele traci w momencie gdy sie odezwie:)Jak to mawia moj serdeczny kolega-ladne kobiety sa tylko do ***:(Oh jaka brutlna prawda...Ciesze sie natomiast z tego,ze nie kazdy facet tak mysli.I nie wszyscy sie boja,czasem ktos podejdzie,porozmawia..przeciez trzeba sie liczyc z tym ze oprocz ladnej buzi i figury moge miec fascynujaca osobowosc i ta INTELIGENCJE)).

Gość olaaaolaa