Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosny kopciuszek

ta kobieca zazdrość...

Polecane posty

Dzisiaj na uczelni byłam świadkiem jak wszyscy faceci oglądali się za dziewczyna faktycznie była prześliczna ( obiektywnie oceniam, zresztą gdyby nie była to by się chyba nie oglądali) czysta o ładnym kolorycie skóra, idealna figurka i paznokcie, ubrana tak jak by ktoś specjalnie dla niej projektował… dlaczego o ty pisze bo ja tez mam idealną figurę ( ciężko na nią pracuję) ale to by było tyle z tym co mnie z nią łączyło. Jestem w trakcie leczenia skóry wiecznie mi coś wyskoczy, włosy mam beznadziejne, nie potrafię znaleźć własnego stylu… tak bym chciała chociaż przez jeden dzień być taką kobietą jak ona, jeden dzień jak ten kopciuszek… Jak macie podobnie to proszę piszcie, czy może się coś zmienić, czy ja mogę zrobić coś żeby zostać jakoś zauważona? Pozdrawiam i czekam na odzew

Gość Wolvfram
nie wiem, czy poprawnie napiszę po angielsku ale jest takie powiedzenie: no body perfect a tekst ten pochodzi z filmu ' pół żartem pół serio' uśmiechaj się częsciej kobieto 🌻

Gość Wolvfram
i jeszcze jedno, najczęściej jest tak, że jednym natura podarowała urodę a innym olej w głowie :)

niestety ona miała i jedno i drugie przyszła po wpis z egzaminu, z którego dostała 5,0.... to był cios poniżej pasa

Gość kiok
sa po prostu kobiety, ktore sa olsniewajace od stop do glow bez wielkiego wysilku. Trzeba sie a tym pogodzic i tyle.

Gość kajaxxxx
wiem kopciuszku co poczułaś, ze mnie też nie jest MISS, nawet makijaż mi nie wychodzi, obojętne co ubiorę zawsze wyglądam źle, jak na siebie patrze,inaczej rzadko patrze do lusterka. Też chciałabym coś zmienić w wyglądzie, ale już tyle razu próbowałam, że z góry wszystko skazuję na porażkę