Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to juz mowilam

komu zycie ucieka miedzy palcami, tak jak mi?

Polecane posty

kurcze, że też inni mają gorzej, chorują, ciężko pracują i zmagają sie z przeciwnościami i tak nie narzekają i nie tracą pogody ducha....

Gość no to juz mowilam
dobra zbyszek, skad mam wiedziec ze odbylem swinki tzn dalem im jesc :D gwiazdka- w ogole nie rozumiesz o czym pisze, nie chodzi o to ze nie wiem co mam robic, wiem doskonale, czego cche i kogo chce ale stoje na uboczu i tego nie robie, nie wiem dlaczego pozwalam by zycie mi uciekalo ja mam to samo co wy- czy ty aby nie jestes mna? tez stweirdzilam ze nic z tego nie bedzie i odpuscilam...

rozumiem o czym piszesz...sama stwierdziałaś, ze nie masz kasy na kurs między ludźmi i wolisz internetowy. Nie wiem czemu sobie odpuszczasz....marzeniami nie da sie żyć

Gość ja mam to samo co wy
może mam siostre bliźniaczke:P widzisz...to jest dokładnie tak jak piszesz. przyglądamy się naszemu życiu z góry patrzymy na nie tak jakby to nie było nasze życie:O wiemy czego chcemy ale nie realizujemy tego po co,jak i tak nie wyjdzie:O w mojej głowie wszystko jest idealnie poukładane wszystko mi sie udaje nie mam ani problemów z kontaktami ludzkimi jestem ładna wiem czego chce,bo nie moge powiedziec,że nie wiem ale co z tego??

Tak bym nieraz poszedł z kimś na tańce. A tak to ? Musze cieszyć się z Pameli zawieszonej w garażu.

to pogadaj z pamelą,bo chyba jaja sobie robisz:O

Gość to masz problem
Zbysiu a ja na Ciebie czekam w innym temacie a Ty co tu robisz???? Juz na slub sie zgodzilam i majtki z golfem zamowie przez neta a Ty cos tu wyprawiasz no no nooooo:D

Gość no to juz mowilam
zgadzam sie, moze faktycznie masz siostre blizniaczke? zawsze twierdzilam ze mnie matce podmieniono w szpitalu :P dokladnie tak, patrzenie z gory i przygladanie sie, a czas ucieka ja nie tylko boje sie porazki, ale , wiem ze to glupio zabrzmi, tez sukcesu wydaje mi sie ze tak sie przyzwyczailam przez te lata do swojego, nedznego zycia, ukrylam w jakiejs skorupie ze teraz obje sie z niej wyjsc niewazne co mnie czeka, porazka czy sukces, ale jestem na bezpiecznym terenie i na nim siedze moge to porownac do sytuacji jak ktos lata tkwi w nieudanym zwiazku, boi sie go skonczyc mimo ze w zasadzie, moze byc tylko lepiej, ale siedzi w tym bagnie ktore zna

no to musze ci powiedziec ,ze ja tkwilam w takim bagnie tzn nieudanym zwiazku przez lata wlasnie dlatego,ze balam sie tych zmian a boje sie cholernie co bedzie jak sie nie uda jak nie wyjdzie i czy warto probowac:O wiem jak to jest...

Gość no to juz mowilam
no tak, ale trzeba cos w koncu zrobic, nie? bo ja juz mam dosc tej wegetacji, w zasadzie cale moje zycie sklada sie ze zmarnowanych okazji i szans...

Gość mam tak samo jak wy
raczej trzeba tylko trzeba sie przełamać zrobić jakiś krok moje życie to też jedna wielka stracona szansa na tyle rzeczy:O ile mozna żyć jak warzywko i przyglądać się innym:O

Gość no to juz mowilam
no to od czego zaczniemy?

Gość ja też tak mam jak wy
:O póki co zaczęłyśmy od żali:classic_cool: i przyznania się do porażki moje postanowienia i tak jutro pewnie pójdą w ch...więc:O

Gość no to juz mowilam
no wlasnie, przyznalysmy ze cos jest nie halo, a ciebie nie meczy ta sytuacja? nie masz dosyc? bo ja juz tak i to bardzo, nie mam w zasadzie nic, nic nie osiagnelam :O