Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inneov

Inneov czy skuteczne na wzmocnienie włosów, a może cos innego?

Polecane posty

Gość Inneov

No właśnie, co polecacie na wzmocnienie włosów? Moje teraz w okresie zimowym są osłabione, na dodatek stosowałam antykoncepcje hormonalną i też się to na nich odbiło. Dodam, że nie farbuję, ani nie prostuję włosów. Zwykle myje delikatnym aptecznym szamponem i daje odżywkę. Mam zamiar pic pokrzywę, zieloną herbatę i generalnie staram się prowadzić zdrowy styl życia. Chciałabym pomóc moim włosom. Na rynku jest mnóstwo preparatów i w każdej aptece polecają co innego. A wy co stosujecie, po czym widzicie efekty, może jakieś konkretne kosmetyki, szampony i odżywki do tego?

Gość Inneov

Tez miałam problemy z włosami, tak zaczęły mi wypadac i stosowałam juz wszystko od Merz specialu po inneov, do vichy ampułek i powiem, ze zaden z tych specyfikow sie nie sprawdził.Dermatolog mi powiedział, ze raz na jakis czas przychodzi taki okres, gdzie włosy muszą wyjsc, tzn, cos mowiła o martwych, a na miejsce tych wylatujacych pojawia sie nowe. I nie wazne co bym robiła, te włosy i tak musza wyjsc. Ale polecam szampon Dermena koszt ok. 29 zł. do kupienia w aptece, zdecydowanie pomaga, posiada on składnik, ktory hamuje wypadanie włosów, powodujac odrastanie nowych cebulek. Takze szczerze polecam.Efekty widac juz po 3 uzyciu.

Gość ghjkl
mnie z kolei dermena w ogóle nie pomogła,tabletki bralam wszystkie i to z górnej półki i własnie dopiero po inneov zaczynam widzieć efekty,a lecze sie już dwa lata.Inneov biore na razie 4-ty miesiąc

Gość Inneov
No właśnie dermena i inne szampony nie bardzo na mnie działają. Na pewno są lepsze niż drogeryjne, ale nie rewelacyjne pod tym względem. Miałam dermene, pharmaceris a teraz mam Klorane - jeszcze nie uzyłam, kupiłam poniewaz nie ma w aptekach mojego ulubionego Pregaine. A mnie włosy już wychodza zdecydowanie za długo. Wyniki mam dobre i przyczyną jest antykoncepcja która właśnie odstawiam.

Mnie Inneov bardzo pomogl, wlosy przestaly wypadac i nareszcie odrastaja. Musialam niestety jednak je obciac, bo przy dlugosci do pasa byly bardzo przerzedzone. Teraz widze na czubku glowy nowe antenki i bardzo sie z nich ciesze :))

Gość Inneov
Zakretka dziękuję za odpowiedź. A jak długo stosujesz i po jakim czasie zobaczyłas efekty?