Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y5th5

on nigdy nie bedzie mial tyle odwagi aby ze mna zyc

Polecane posty

Gość vit.M
żony nie kocha ale szanuje i nie ma zamiaru jej opuszczać i dobrze, taki układ bardzo nam odpowiada.

Gość y5th5
I CO TERAZ MASZ JAKIS PLAN CZY TYLKO MARZYSZ JAK JA ?

Gość y5th5
vit M a ja tak nie umiem nie umiem i on tez nie potrafi :-(

Gość tym razem pomarańcza
czyli zycie jest zajebiście skomplikowane

Gość popieram mocno
oczywiscie ze skonczylo sie rozstaniem kiedy odchodzil powiedzial: pamietaj nikt cie nie bedzie kochal tak jak ja sprawdzilo sie...a od tej pory minelo wiele lat

tak chciałabym obudzic się obok niego,wypic rano kawę,spędzic dzień...kochać się,rozmawiać,milczeć...wtulić się w niego i po prostu być

Gość y5th5
boze czy u mnie bedzie tak samo ? wiem ze tak i tak bardzo sie tego boje ja kobieta ktora tak pragnie milosci juz do konca zycia mam o niej tylko marzyc tak z daleka

Gość vit.M
moją miłością jest mój mąż, był moim pierwszym facetem jezeli chodzi o seks, mam spokojne, szczęsliwe życie, jestem kochana, czuje to na kazdym kroku, a jednak...a może własnie dlatego..trudno to zrozumieć, prawda? Czasem sama siebie nie rozumiem.

Gość y5th5
tak i ja o tym marze byc zwyczajnie byc posprzeczac sie a pozniej pogodzic usmiechnac i zaplakac obudzic sie rano wtulac w niego

Gość y5th5
co powinnam zrobic ?? zakonczyc to ?oszaleje juz dluzej nie wytrzymam

Gość popieram mocno
nie bylo innego wyjscia, nie bylo dla nas przyszlosci i nie mowie tu o malzenstwie czy wspolnych dzieciach nie bylko szansy by byc razem i nikogo przy tym nie skrzywdzic powiem ci jeszcze ze wyszlam potem za maz...ale dupa...nic w tym zwiazku nie dalo mi szczescia, poniewaz juz spotkalam mezczyzne swego zycia

wit.M ja mam własnie tak samo,dobrego kochanego męża też mój pierwszy i jedyny do niedawna męzczyzna,z nim kochaam sie tylko raz tak długo sie opierałam aż wreszcie sama go zbałamuciłam nie żałuje ani chwili ale wiem,ze nigdy nie będzie mój a mój mąz...ja chyba nawet nie mam wyrzutów,kocham go daje mi stabilizację,spokój,dobre życie ale...gdzies tam jest On - boże....kocham

i tez chyba siebie nie rozumiem niestety.....

Gość y5th5
mam wrazenie ze wszystko co sie teraz dzieje tylko pogarsza sprawe malo sie widujemy mieszkamy daleko od siebie teraz mielismy wspolny czas tak sie cieszylam a teraz czuje ze tesknie jeszcze bardziej i w myslach ze jeszcze tylko raz jeszcze kilka chwil choc z tylu glowy ciagle mysl ze lepiej to zakonczyc bo inaczej oszaleje

Gość vit.M
to jest ta druga natura kobiety:)

Gość popieram mocno
a ja siebie rozumiem spotkalam mezczyzne ktory obdarzyl mnie taka miloscia jakiej potrzebuwala ma dusza i jakiej potrzebowalo moje cialo

Gość y5th5
popieram -dokladnie czuje tak jak to ujelas bardzo pieknie zreszta

Gość popieram mocno
pieknie - dziekuje bardzo przede wszystkim prawdziwie bo tak czulam i nawet kiedy to pisze tez tak czuje-choc jak mowilam wiele czasu uplynelo milosc...za ta milosc zaplacilam wieloma nieprzespanymi nocami, oceanem lez i depresja

Gość vit.M
życzę wielu pięknych uniesień i madrych wyborow! Dobranoc!