Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubgdyfdtfdt

pytanie o antykoncepcje

Polecane posty

Gość ubgdyfdtfdt

Chcialabym sie podzielic z wami dylematem i zasiegnac opinii-jestem powaznie chora biore silne leki ktore na pewno uszkodzilyby ewentualny plod-chcialabym zabezpieczac sie tabletkami anty i prezerwatywami-moj chlopak twierdzi ze przesadzam bo 1 metoda starczy aktualnie kondomy ale czytalam ze i tak mozna wpasc-co myslicie?

sprawdz czy leki ktore bierzesz nie oslabilyby skutecznosci tabl. antykoncepcyjnych, jesli tak to nie ma sensu ich brac ale pomysl na podwojne zabezpieczenie w tej sytuacji jest bardzo dobry

Gość zuzzannaPYTA
LEPSZE BYŁYBY PIGUŁKI MOIM ZDANIEM. PREZERWATYWY PĘKAJĄ I NIE MASZ NA TO WPŁYWU. A JAK O PIGUŁCE ZAPOMNISZ TO BĘDZIESZ WIEDZIAŁA

sprawdz czy leki ktore bierzesz nie oslabilyby skutecznosci tabl. antykoncepcyjnych, jesli tak to nie ma sensu ich brac ale pomysl na podwojne zabezpieczenie w tej sytuacji jest bardzo dobry

Gość ubgdyfdtfdt
tylko ze moj facet bardzo nie lubi gumek dochodzi w nich nawet 40-50 minut;/ cieszy sie na mysl o tym ze dzieki tabletkom nie bedzie musiał ich uzywac ale ja sie boje i nie ufam do konca bo słyszałam o wpadkach mysle czy nie brac ich w sekrecie a facetowi powiedziec ze lekarz zabronił mi ich przy mojej chorobie i z czystym sumieniem zabezpieczac sie podwojnie a facet bedzie uwazal