Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myffla0

escapelle

Polecane posty

Gość myffla0

czesc mam pytanie. ponad miesiac temu musiałam zazyc escapelle i niestety znozu dzis pekla mi gumka. czy moge zazyc jeszcze raz? czy moze mi ona zaszkodzic?

Gość external
"musiałam zazyc escapelle " Ktos stal nad tobą z pistoletem i rozkazywal polykac pod grozba rozstrzelania ?

Gość myffla0
to akurat nie jest wazne. ja zadałam inne pytanie i chciaabym poznac odpowiedzi innych. wie ktos?

Gość external
Umrzec nie umrzesz , 3 oko ci nie wyrosnie, ale jak ci sie kiedys zachce dziecka to sie nie zdziw jak wyladujesz w klinice leczenia bezplodnosci z rozjebanymi jajnikami :o

Gość a ejejejjem lololololo
wez skoro juz wyszło jak wyszło, a potem idz do ginekologa i pomysl nad jakas dobra antykoncepcją

Gość grulka
nie możesz, zaszłaś w ciążę i będziesz miała dzidziusia za 9 miesięcy. może chcesz kupić fotelik bo mam na zbyciu??:D

Gość myffla0
takie odpowiedzi mnie nie interesuja:/ pytałam powaznie bo wazna jest dla mnie odpwiedz kogos kto wie o co chodzi

Gość external
Czego ty sie spodziewasz ? Tego sie nie ja jak cukierki raz w miesiacu, mozna sobie zrobic niezle QQ. Nikt ci nie powie co sie stanie , (bo pewnie nic sie nie stanie), efekty odija sie na zdrowiu w czasie pozniejszym. Od fajki nikt raka od tak nie dostaje co nie ? ale po 20 latach palenia raptem umiera na raka :P

Gość grulka
idź do lekarza to on Tobie powie, sprawdzałam ulotkę ale nic tam na ten temat nie ma.

Gość myffla0
ja mam ta tabletke bo ostatnio chlopak kupil mi 2 bo tak bylo na recepcie. i wiem ze w ulotce nic na ten temat nie pisze. dlateg napisalam tutac bo moze akurat ktoras z dziewczyn miala podobna sytuacje jak ja

Gość external
Trudno by bylo zeby bylo na ulotce "co sie stanie jak bede sobie lykac raz na miesiac" ;) hehe. Moze jeszcze powinni pisac co sie stanie jak tabletke niechcacy polknie dziecko, albo jak ja zje pies :D Ulotki byly by wydawane w 3 tomach kazdy po 100 stron ;)

Gość myffla0
widze ze chyba nikt nie udzieli mi odpwiedzi na moje pytnie :(