Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

badu

praca mgr

Polecane posty

cześć :) mam problem z pisaniem pracy mgr.. pewnie nie tylko ja.. mój problem polega na tym, że literaturę mam tylko w języku angielskim :/ znam ten język ale nie w takim stopniu, żeby tłumaczyć fachową terminologię itd. oczywiście można skorzystać z translatora google, ale to zajmie mi wieki... czy ktoś spotkał sie z podobny utrudnieniem ? i jak sobie z nim poradził ?

Gość czarna gapa
coz mialam podobnie....ale na szczescie moj facet mi pomogl. ta sama branza i swietny angielski :) a jaki temat?

tematyka z psychologii muzyki

Gość czarna gapa
yyyy... łe.. zupełnie nie moja bajka :) ja pisalam pracę dotyczaca przepisow w ruchu lotniczum...;/

a swoją drogą czy pomagał Tobie promotor w ustaleniu odpowiedniej literatury ?

Gość mgr inz za niedługo
witam: mam ten sam problem...tragedia. Dużo pojęć technicznych. Poki co kozystam z prymitywnego programu "English Translator 3"

dzięki :) przerażają mnie te tłumaczenia... juz niedługo powinien być koniec a ja utknęłam w miejscu .

Gość mgr inz za niedługo
Właściwie język inżyniera to w 50% ( jak nie więcej) rysunki, schematy, wykresy, wzory..itp - a tłumaczenie tego nie przyparza większych kłopotów . Pozostałe 50% treści to raczej nikt się nie przypierdala jesli język jest byle jaki, ma być poprostu dobrze, zgodnie z prawdą i prawami rządzącymi zjawiskami na tym świecie .

u mnie jest inaczej - kierunek humanistyczny, zero literatury w języku polskim, doś trudne zagadnienia i mało popularne - ale walcze :)