Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se stresssaaaa

spoznia mi sie okres??????Ciaza nie mozliwa.......

Polecane posty

Gość se stresssaaaa

seks zawsze w gumce.A tu okres powiinam wczoraj dostac ale niema.

Gość se stresssaaaa
brzuch mnie pobolewa jak na okres.ale gumka zawsze byla cala.okres mialam regularnie a teraz spoznienie.ja niemoge byc w ciazy mam juz roczna corcie

Gość se stresssaaaa

Gość aana 19
Zawsze mialam nieregularny okres. Ostatnio dostalam na sylwestra, adzisiaj juz6 i dalej nie mam z tym ze zmienilam klimat bo jestem we Francji i niby to tez ma jakis wplw na opoznienie okresu boje sie bo ostatnio kochalismy sie z chlopakiem bez gumki i mialam tez taka sytuacje ze kiedy kochalismy sie w pozycji na jezdzca za gleboko we mnie wszedl i zabolalo a po mial zakrwawionego penisa i mi tez z malej krew ciekla myslalam ze to okres na drugi dzien rano mialm male plamienie pozniej caly dzien nic i w nastenym dniu plamilam tez tylko z rana a do dzisiaj juz nic Mam bole podbrzusza nieraz juz mi sie wydawalo ze dostane dzisiaj robilam test i wyszedl negatywnie a teraz czuje takie dziwne napiecie w piersiach!!!! Nie wiem co sie dzieje boje sie strasznie nie moge byc w ciazy nie jestem na to gotowa i to nie jest odpowiedni czas pomocy

Gość tynkaa martyjka

W tych czasach mamy taki coś jak testy ciążowe . Sikasz i wiesz czy jesteś w ciąży czy nie . Nie ufasz testom to idź to lekarza . Dziewczyno na czacie przecież nikt Ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie i czy to jest możliwe .