Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My eyes is crying

Co jest nie tak

Polecane posty

Gość My eyes is crying

http://www.youtube.com/watch?v=IHbi3V-4Mtk Czy ja wyglądam na brzydala że mnie każda zdradza?? Do ch*j........... ileż jeszcze to trwać będzie?? Kiedy znajdę uczciwą i prawdziwą

Gość Opierdziane Gacie ORYGINALE
Ona Cie zdradzila?

Gość My eyes is crying
Zdradzała jak pojechałem zeby zarobic dla nas pieniadze az mi serce peka tak sie starałem i ja kochalem widocznie jestem jakims dupkiem popierdolonym ktory chce kochac druga polowe ale jak zawsze z deszczu pod rynne a ten film zrobilem dla niej na dzisiejsze urodziny

Gość Pieseczek z odzysku LDZ
Daj se z nia spokoj. To zwykle kurwisko. Jak zdradzila raz to zrobi to i drugi. Kwestia czasu :)

Gość Pieseczek z odzysku LDZ
W jaki sposob dowiedziales sie o jej zdradzie?

Gość cicha sucz
fajny facecik z ciebie:P oj nie przejmuj się:O nigdy nie wiadomo na co trafisz:O

Gość ciekawi mnie dlaczego
masz nicka z bykiem i w dodatku po angielsku?

Gość My eyes is crying
Nieraz wyczuwalem ze cos jest nie tak przecierz mieszkalem z nia na codzien i kiedys wyslala mi esemesa z innego numeru i po jakims czasie znalazlem w jej torebce plastik z tej karty i powiedzialem jej o tym to znow nastepnym razem znalazlem inna karte w jej spodniach gdzie jakis koles ja adorowal a ona jego wytlumaczyla ze ja znalazla na ulicy i niedawno wyrobilem duplikat karty sim i sprawdzilem na internecie biling i mnie pierdol... jak to zobaczylem nawet pisala do tego wlocha z ktorym sie znala we wloszech widocznie tania z niej kur..

Gość Kurcze...Ależ z ciebie fajny .
facet!!! :):) Chłopie, ciebie stać na naprawdę fajną kobietę:):Naprawdę fajniutki jesteś:):)

fajny facet z Ciebie:) uszy do góry, szczęście się jeszcze do Ciebie uśmiechnie:) chciałabym,żeby do mnie też się uśmiechnęło...:(

Gość dfsdsdsdfd
nie martw się chłopie! jak na faceta, to jesteś przystojny i znajdziesz sobie i ładniejszą i wierniejszą kobietę. po czasie dotrze do ciebie to, że po prostu nie warto wspominać o niej i tęsknić za nią. nie jest tego warta. jeśli chodzi o jej wygląd, to poniżej przeciętnej, więc co w sumie straciłeś? - nic.

Gość zupkaogórkowa
Jej:) przysojniak z ciebie:) no i masz ładne oczka:) a twoja pani-hmm poniżej przeciętnej:( troszke podobna do żaby. znajdziesz kobietęuczciwą, zobaczysz:) jest całe mnustwo kobiet marzących o przystojniaku, który będzie o nie tak zabiegał jak ty:)

Gość My eyes is crying
Dziekuje za otuche troche pomoglo czasem faktycznie byla brzydka szczegolnie rano hahahaha. W koncu dowiedzialem sie duzo na jej temat i to nie jest dziewczyna na zone bo takie sie szanuja (wielkie brawa dla dziewczyn ktore sa wierne i potrafia kochac). Chcialbym sie teraz zapoznac z kolezanka ktora troche znam tylko ten wiek hmmmm podoba mi sie i kiedys mnie podrywala a ja sie wstydzilem i pewnie wyszedlem wtedy na dupka

Gość jesteś tępakiem szpanującym
angielskim, którego nie znasz, co widać po nicku

Gość tępak-nie tępak ale../
Oczka ma faaajniutkie:):)