Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze nie wiem

4,5 miesieczna corka placze podczas jedzenia

Polecane posty

Gość kurcze nie wiem

Nie wiem co sie dzieje, od wczoraj mała (jest na piersi) je tak: dosc ze zadziej nie co 2 a co 3 godz to ssie piers tylko 5 min i to w taki sposob ze pocignie kilka razy i wrzask i tak w kolko, mleka mam duzo bo az piersi mnie bola i leci tak mala ssie , a po karmieniu umie jeszcze odciagnac. Nie wiem co jest grane bo pomiedzy posilkami nie placze i jest raczej pogodna, nie ma tez goraczki. A po takim jedzeniu odbija jej sie kilka razy jakby niewiadomo ile sie najadla.

może ząbki się wyrzynają a długo to trwa ? jak ci się uda zajrzyj do gardła :)

Gość ufdjghkjd
a może ucho ją boli? Moja tak zachowywała się przy zapaleniu ucha.

Gość gardło ucho ząbki brzuszek
zmierz temperature, warto udac się do lekarza.

Gość kurcze nie wiem
juz zaczynalo sie przedwczoraj popoludniu, wczoraj caly dzien i dzis, ale z uchem to nie bylo by caly czas placzu z bolu i goraczki ??

Gość kurcze nie wiem
brzuszek miekki jak dotykam to nie placze, goraczki nie ma

Gość kurcze nie wiem
a odnosnie ucha bo tez tak myslalam to przy ucisku powinno bolec nie?? a ona sie smieje

przy zapaleniu ucha gorączka jest dośc wysoka a sprwdz buzie może gardło chore moze ma pleśniawki

Gość ufdjghkjd
widzisz moja jak była mała to bez gorączki u niej potrafiło być zapalenie ucha. A twoja nie miała przypadkiem kataru ostatnio? Bo zapalenie ucha może powodować nie doleczona infekcja górnych dróg oddechowych. Jak lekarz bada to uciska koło uszka i sprawdza reakcję dziecka ale też zagląda do ucha co w przypadku przeciętnej mamy jest nie realne

Gość ufdjghkjd
a ma już ząbki? może to jednak ząbki. Jeśli masz żel do dziąsełek to nie zaszkodzi ok 5-10 minut przed karmieniem posmarować

Gość kurcze nie wiem
buzia czysta nic nie widze, a ucho chore mial czesto syn i wystrczylo dotknac i byl wrzask, ciekawi mnie jeszcze jedno ze na spiocha w nocy ssie bez wrzaskow i w ogole sypia jadnie jakby nic nie bylo

Gość tez mamusia 4 i po mca
jesli jest zdrowa to moze sprobuj jej zminic pozycje do karmienia, moja malutka jest w tym samym wieku i nie lubi jak sie ja karmi w jednej pozycji, ostatnio upodobala sobie zeby ja karmic chadzac, inaczej jest wrzask- a tak to ssie i oglada wiedoki, najlepiej te za oknem!

Gość kurcze nie wiem
probowalam ale tz nic nie dalo, za to sama upomniala sie o jedzenie po 2 godinach, nie plakala podczas jedzenia, jadla nawet spokojnie ale ssaly tylko 5 min, czy najadla sie przez ten czas??