Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*lukrecja*

czy można znaleźć w dzisiejszych czasach wiernego mężczyznę

Polecane posty

Gość
ajjj koteczku za ten kmplement z pustymi sukami musze Ci podziękowac :*

Gość tajemnicza damo
ile lat mialas jak stracilas dziewictwo ?

Gość tracytracy
tak

I jeszcze jedno ;) Jak Mężczyzna z zasadami może nazywać kobietę - suką ? :O Sami widzicie, że takich Mężczyzn nie ma :O

Gość
wiesz tajemnicza są okoliczności w których moze ... heh :P

Gość do tracy
i pewna jesteś, że tak zawsze będzie

Damo, faceci nie szukają takiego ścierwa jak ty, więc sie nie dziw że z żadnym normalnym nie mialas do czynienia. Takie jak ty przyciągają do siebie tylko nieudaczników, których jedynym celem w życiu jest przelecieć kolejną szmate.

Gość tajemnicza damo
taktu ? ja tylko pytam się o Twój pierwszy raz, nic więcej

Michał - i Ty siebie nazywasz Facetem z zasadami ? :O Normalni Mężczyźni szanują WSZYSTKIE (chyba, że rasowe dziwki) kobiety, a Ty jesteś zwykłą ciotą .. tyle w temacie ;)

Gość family man
Kto nazywa to nazywa, ja kobietom nie ubliżam , no chyba że są bardzo pazerne ale nie poznałem jeszcze takiej więc ufam że ich nie ma . Są kobiety uczęszczające na spotkania typu "Oaza" a są też takie które jak Maria Peszek "kolekcjonują Wzwody" więc bilans wychodzi na wpół drogi . To że tajemnicza dama chwali się nie oznacza, że ma choćby w połowie tak barwne życie jak opisuje, w myśl ludowego powiedzenia, ta krowa co najwięcej muczy to najmniej mleka daje.

Gość
Ty dama mówią mi ze mam stopke zmniejszyc heheh co pomarancze tępe heheh

Gość tajemnicza damo
pewnie tracilas jak mialas 15 lat na dyskotece i teraz masz uraz do facetow

Gość
myslę ze to im po niej zostanie niejeden uraz heh

Tajemnicza, masz zaslużoną opinie kurwy na forum a teraz wstyd ci sie przyznac keidy stracilas dziewictwo. Normalnie komedia.

Gość cg
no i znowu to samo :o...tak jak zawsze z resztą :O:O.....jesli ktos napisze ze ma wiernego męża to zaraz głupie docinki że tacy nie istnieją itp....tak jakby osoby tu pioszące znały WSZYSTKICH facetów na swiecie :o...przez takie stwierdzenia pokazujecie jakie jesteście załosne....to ze wy obracacie sie w towarzystwie puszczalskich,ciągle balujących zdradzacy to nie każdy.....są na swiecie mężowie ktorzy kochają swoje zony i nie w głowie im zdrada ale wy widocznie takich nie spotkałyście.....to jest tak jak by stwierdzic ze nikt na swiecie nie ma na koncie miliona złotych bo ja takiej osoby nie znam....wiec zastanówcie sie co piszecie bo sie ośmieszacie...

Gość family man
Jest tu dalej Ciekawie, ja zapoznaje całkiem ładne dziewczyny, jak na razie tylko jedna mi się nie podobała .

Gość tajemnicza damo
dziwna jestes ? najpierw piszesz o sexie bez zobowiazan a jak pytam o Twoj 1 raz to zgrywasz cnotke

Gość
hehehek wiem;d znam kilku takich co to kochaja swoje zony .... hhe a nawet te zony mysla ze są kochane :P

Jaki wstyd ? :D Uważam tylko, że nie powinno się pytać kobiety o takie rzeczy. Mogę zapytać ile razy byłeś na dziwkach, ile razy dziennie robisz sobie dobrze itd. itd. ? Gdybym się pytała o takie rzeczy uznalibyście mnie za kretynkę, więc nawzajem :O

Gość cg
dama----> skoro ty uwazasz ze znasz wzystkich facetów na swiecie i ze wszyscy zdradxają tak samo Michał może o tobie powiedziec ze jestes dziwką bo przeciez cię ''zna'' tak samo jak ty facetów....i skąd to oburzenie puszczalska szmato?

Gość ciekawskyyy
Tajemnicza, a ile mialas penisow w ustach, w pochwie i tylku?

Gość cg
my juz uwazamy cie za kretynkę :O

Gość hmm ciezka sprawaaa
Ja swojego wykastruje jak mnie zdradzi (zreszta jestem uwazna obserwatorka) jak zdradzi chocby raz to niech wypier** z ta swoja lafirynda !!

Gość family man
Pytanie o częstotliwość masturbacji to raczej niesmaczne jest jak głupie. Bo co to za informacja w stylu 1 raz dziennie trzepie sobie pałę, co ona wnosi do relacji damsko męskich :)

Gość
ha ha ha uwielbiam kafe i te sfrustrowane pomarańcze hehehehe