Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziamizia234

Mojemu facetow podoba sie kolezanka,mojej kolezanki i teraz sie z nia zobaczym

Polecane posty

Gość kiziamizia234

Mojemu facetow podoba sie kolezanka,mojej kolezanki:( i teraz sie z nia zobaczymy, nie znosze takich sytuacji.Kiedy spotykam sie z Kaska i jest Marta, to widze, po nim, ze Marta mu sie podoba,gada z nia, maja nawet wpolne tematy zwiazane z podobna praca jaka wykonuja.Mnie to cholernie wkurza , ze w takiej sytuacji milcze i nie wiem, co powiedziec, czuje sie niezrecznie jak 5 koło u wozu.Jak sie w takiej sytuacji zachowac.Chciałabym , zeby on poczuł jak to jest tak samo sie czuc jak ja.Faktycznie kolezanka Kasi jest ładna dziewczyna, ale nie zrozumcie mnie zle, ja nie mam kompleksow jakis, ale chodzi o to, ze czuje sie wtedy olewana przez niego.

Gość kiziamizia234
Teraz znowu sie zastawiam jak sie bede zachowywac w tej sytuacji..?Jak sie zachowac w takiej niezrecznej sytuacji?

Gość ginger142
po co macie sie z nią spotykać? :/

Gość kiziamizia234
Wiem co założę kieckę babci Onufrycy i zaskoczę nawet turbodynamonemna swoim paskudym wyglądem :classic_cool:

Gość derbyy
to po co z nim jestes skoro facet nie potrafi nawet ukryc, ze mu sie podoba? Pewnie gdyby om podobal sie jej, to rzucilby cie od razu...

Gość Zrob tak jak on
np z jakims jego kolega zacznij tak rozmawiac aby on poczul to samo co Ty.Natomiast gdy mu powiesz o swoich odczuciach,ze czujesz sie w ten sposob odrzucona to jeszcze sie obrazi i wmowi ze jestes zazdrosna.Tacy sa faceci niestety