Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie wkurzona

Teść źle potraktował moje dzieci!!!!!

Polecane posty

Gość no i właśnie...
Maksymalnie wkurzona-to jest dorobek życia twojego teścia i może zrobić z nim co chce.Niech twoi rodzice przepiszą swoj majątek na ciebie,a nie oczekujesz czegoś od teścia,żądaj od swojej rodziny,a poza tym bardzo nieładnie wyrażasz się o siostrze męża i jej dziecku.Wstyd!!!

Ale Ty debilko dalej nie kumasz!!!!!!!!!!!!! Twoj syn jest dorosly!!!!!!!ma 25 lat!!!!!!!!!! konczy studia!!!!!!!! ile jest osob ktore placa sobie za studia same!!! bez pomcy rodzicow!!! Mi starzy zlamanego grosza nie daja na studia a pensje mam marna ale zyje!!!!!!! I czego ty szukasz?? ze cie ludzie popra?? ze wstawia sie za darmozjadem, ktory chce wycyckac tescia z kasy???? no to juz przegiecie kuzwa.....niech ktos powie ze to prowokacja bo ja tu padne zaraz!!!!!!!!

Autorka po prostu wpierdziela się tam gdzie nie potrzeba ciekawe czy swoich rodziców też tak będzie traktować jak coś przepiszą komuś innemu.

Gość nie chce mi się tego wszystkie
ja czegoś nie rozumiem... czemu zakładaliście rodzine skoro was na nią nie było stać?? stwierdziłaś, że urodzisz dzieci, nie będziesz pracować a teść zapisze ci majątek. ale się ustawiłaś w życiu! tylko nie przewidziałaś, ze córce teścia też się coś należy! Wiesz, własnemu dziecku, jakie by nie było zawsze się przebacza. Przepraszam, czy urodzenie trojki dzieci to kalectwo? ze nie mozesz isc do pracy i ich utrzymac? trzeba bylo zanim zalozylas rodzinę ustatkować się a dopiero po tym rodzic i miec za co potomstwo utrzymac i co zostawic im w spadku. a tak to zostalas z niczym i sie z tym pogódz.

Myślę, że to nie prowokacja takich płytko myślących jak autorka jest całe mnóstwo siedzą oglądają cały dzień seriale i jak urodzą bachora to wszyscy mają je wielbić

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
o to chodzi,ale to grochem o sciane:-O bym sie wstydzila jakbym cale zycie w domu przesiedziala i zerowala na innych ludziach:-O moja matka 60 lat ma i charuje w fabryce i ani grosza n9e wzielam od niej nie wzielam i nie wezme.

Gość dobre he he
Teść wcześniej nic nie mówił? A ile można znosić taką bezczelność??? Na początku chciał wam pomóc, żeby Wam było lżej i żebyście to pożytecznie wykorzystali, ale jak widać Wam ta pomoc weszła w nawyk i jeszcze przeniósł się na Wasze dorosłe dzieci!!! Wiesz autorko jest powiedzenie, że " CO ZA DUŻO TO I ŚWINIA NIE CHCE"!!! Twój teść i tak się wykazał bardzo dużą cierpliwością i pomocą dla takiej rodzinki!!!

tesc w porzadku facet,na pomnik zasluzyl i trzeba wyjebac pasozytow na powietrze i tyle.

Autora już pewnie nie odpowie bo nie takie odpowiedzi liczyła.

Tylko trzeba miec ambicje.... a Twoja szwagierka ktorej tak nienawidzisz autorko jest biedna kobieta. Ludzie sa rozni, bez wzgledu na jej charakter to ona stracila cos najcenniejszego co ma czlowiek- zdrowie. Zdrowie jest najcenniejsze a nie kasa ale ona przynajmniej ma rente a Ty nie masz nic!!!! niczego sie nie dorobilas..... wszystko co masz to zawdzieczasz mezowi i tesciom a Ty jestes maszynka do robienia dzieci, zaraz puszcze pawia....

taaa myslala ze bedzie ktos ja bronil :-O

Glupia matrona........ liczyla chyba na medal i w ogole tesciowie powinni jej dziekowac ze urodzila trojke dzieci......co za idiotka, nie chce mi sie wierzyc ze sa ludzie ktorzy tak mysla...... no nie wierze......masakra...

Gość dostałaś tutaj miliard rad
tylko do tej twojej tępej, leniwej i skurwiałej pały one nie docierają bo czego oczekiwałaś? żeby ci ludzie powiedzieli że masz tą kobietę na wózku ze schodów spuścić? bo w końcu to dziwka a ty taka moralna i święta?

sa sa jednak sa, i takie bezsensowne zycie prowadza i mysla ze urodzily to bohaterki wielkie a z mezem nawet zarobic nie mogli na wlasne bachory i wlasny dom, wstyd wstyd wstyd:-O

Gość liga
maksymalnie wkurzona... mówisz, że nie dostałaś porady? no jak to? wszyscy piszą wyraźnie, ze zrobił jak chciał, to jego majątek i mógł zadysponować nim, a ty nie masz na to zadnego wpływu i kropka. Rada padła - pogódź sie z tym !!!!! to nie twój majątek i nie masz do niego praw!!!! Nikt tu ci nie poradzi, jak go zdobyć, bo NIE MA takiej opcji. Nic nie wskurasz, a jeszcze bardzie zrażasz do siebie rodzinę. Musisz sobie odpuścić. Ale charakterek to masz niezły....ale to inna bajka....

no taaaaa kobiete z nieslubnym dzieckiem na stosie trzeba spalic a tesc chuj ze serce przemowilo i sie chara corka i wnukiem zajal.....no to szczyt wszystkiego Chryste panie, a autorka ile lat ma????????????? niech kurwa do roboty idzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leniwe tluste glupie szmacisko!!!!!!!!!!! No zeby ci ten chlopak dobrze i zdrowo przypierdolil a tesc na zbity pysk wyjebaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobre he he
Trzęsie dupą bo wyleci na zbity pysk!!! A patrzcie jakim trzeba być ograniczonym umysłowo, żeby liczyć na to, że ojciec z córką się nie pogodzi i nic nie robić całe życie tylko liczyć na drapane!!! Ona nie chce żadnej połowy, ona chce całość!!! W razie podziału gdzie by się podziali, z czego by spłacili z marnej wypłaty pożal się męża???

Gość zuzuzuzuzuuzuzuuzuzuzuzuzuzuuz
Gdybym miała do czynienia z taka baba jak ty, tez bym jej nic nie zapisala. Ktos wczesniej dobrze napisal- zapracuj sama na swoje dzieci.

noooooo i pozniej taki kurwiszon bedzie sie wychwalac ze dzieci na ludzi wychowala a tesciu ktoremu wszystko zawdziecza slowka nie wspomni tylko sobie bedzie chlebic jaka zaradna i dobra matka :D:D:D

Gość pracujaca kobitta
dlaczego nie poszlas do pracy? na co liczylas?

na tescia sponsora :D

a tesc mundry czlek i sie nie dal w bambuko zrobic dlatego taka zla chodzi:Dno bo jak???? miala plan na zycie wysmienity a tu kaleka sie z nieba wziela:-O

Gość pracujaca kobitta
wiecie co? styl i poziom Waszych wypowiedzi jest niski. MAcie racje, ze nie powinna ta autorka zerowac na tesciach, ale sposob w jaki to mowicie poraza ogromem braku kultury. Trzymajmy sie jakichs form, bo zbydlecenie w internecie bedzie roslo.

no i na starosc gola dupa bedzie swiecic tak jak zasluzyla :D az strach moze ta kobiete na wozku i jej syna otruje,chuj wie takie baby do wszystkiego zdolne sa :-O:-O:-O

Gość dobre he he
Zobaczcie jaka suka!!! Ma za złe, że dziadek pomagał synowi swojej córki ( nie obcej baby) przez 4 lata, a jak ją obcą i bandę jej pomiotów utrzymuje 25 lat to jest ok!!! Rozwalił mnie tekst: do pracy poszedł DOPIERO w klasie maturalnej!!!!!!!!! Jej najduchy mają dużo więcej, ale nigdy nie pobrudzili sobie rączek pracą, bo oni są zajęci nauką!!! A ten chłopak musiał i pracować i uczyć się!!!

Gość wkurzona autorko jestes
nie przez to , że Twoje leniwe dzieci nic nie dostaną , tylko przez to , że to Ty nic nie dostaniesz pazerna świnio . I nic dziwnego , że syn tej kobiety uderzył Twojego darmozjada , jakbym zobaczyła takiego przegrańca życiowego , który jeszcze się pewnie mądrzył , to sama bym ryj obiła . Pazerna babo odwal się od tej rodziny , bo ewidentnie ją niszczysz pasożycie . Ciekawi mnie tylko czy to przeczytałaś , bo ciągle pierdolisz to samo :O

Gość pracujaca kobitta
autorko, zycie Cie widac nie nauczylo, ze na wszystko trzeba sobi zarobic. Urodzenie dzieci nie gwarantuje bytu w rodzinie meza ani w zyciu.

Gość z takim pasożytem kulturalnie
sie nie da :O

Gość dobre he he
Pracująca kobitto!!!!!!!! Poziom naszych wypowiedzi jest adekwatny do poziomu autorki!!!

Gość pracujaca kobitta
jeszcze raz apeluję jednak o zachowanie kulturalnej formy wypowiedzi. To nie Wasz problem, tylko autorki, ale nasza rzecza jest aby to forum nie zamienilo sie w rynsztok a czesto sie zamienia. Musze isc do spraw realnych, na razie🖐️