Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agacia2522

własnoręcznie robiona biżuteria pomocy

Polecane posty

witam serdecznie, wiem, ze ten temat byl juz pewnie milion razy, alejestem nowa i co jakis znajde to jest sprzed 2 lat. a nie wiem czy na takie ktos odpowiada. moje pytanie, a raczej wątpliwość brzmi nastepujaco postanowilam zajać się robieniem biżuterii, poszperalam trochę w internecie i znalazłam kilka sklepów z czego jeden wydał mi się ok. ale czytając na różnych forach polecane sklepy nikt go nie napisał i teraz nie wiem czy moze jest z nim coś nie tak ? nie znam się na tym, więc czy moze mogłybyscie spojrzeć czy tam wszystko w miare ; http://pasart.pl/ bylabym bardzo wdzięczna, prosze o pomoc ;)

Gość jak dla mnie calkiem ok ale
wole allegro

a na allegro jest taniej? bo z tego co się rozejrzalam to zamowilam bardzo duzo korali i wsyzstko co potrzebne za 60 zł . a masz moze jakas oferte z allegro? bo ja szukalam, ale nie znalazlam nic wartego uwagi ;)

Musisz poszukac. Ja mam moze ze 20 ulubionych sprzedawcow bizuterii u ktoeych kupuje. Tylko nie pamietam dokladnych nazw m.in Antykwariat, Art Srebro, Eliza Akcesoria

bardzo dziękuję i poszukam napewno, ale myslisz ze z tej stronki co podalam warto zamówić? ;)

Mysle ze jest calkiem dobra, tzn. widzialam duzo gorsze, w tym sklepie jest wiekszy wybor elementow niz w innych sklepach internetowych ktore ogladalam. Ceny mysle ze sa o.k., takie, jak na Allegro. Ja osobiscie bym tam nie kupila, bo widzialam na Allegro ciekawsze koraliki czy koncowki, ale trzeba poszukac.

o, jeszcze borys78 i wichereq

a Twoj sprzedawca (Pasart) chyba tez jest na Allegr, patrz: galeriatkanin

ta, mas zrację jest i wlasnie znalazłam i zamówię przez allegro, bo wydaje mi się że łatwiej ;) a moze gdzies w zanadrzu ładne koraliki itp z allegro? cos co wam się podoba? ;)