Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margollka

faceci, którzy lubią być ZDOMINOWANI

Polecane posty

Gość margollka

Czemu ich tak dużo i dlaczego ja zawsze muszę trafić na taką podróbę faceta :o Mój poprzedni chłopak prosił mnie sam, żebym go uderzyła :o Teraz poznałam fajnego faceta, ale mam co do niego te same podejrzenia, bo raz, jak był po alkoholu, a ja akurat w rękach miałam kabel od internetu, powiedział: o jak fajnie, już przyszykowałaś na mnie kabel, lubię te klimaty sado maso :o Jakie to żałosne :o

Gość dfgdfd
ja lubie byc zdominowany :D

Gość trenbolon
a Ty...lubisz wyzywac sie na facetach?? czy wolisz jesli to oni dominuja??

Gość margollka
po pierwsze nie lubię nikogo bić, a po drugie nie mam szacunku do takiech mężczyzn, to silniejsze ode mnie

Gość margollka
lubnine pejczyki i skore i cvzasami skarac mojego parnera chlosta w dupeczke albo zalozyc mu kaganiec mmmmm :D

Gość margollka
daruj sobie tajemnicza damo głupkowate odzywki dołóż sobie więcej do stopki, żeby cię ktoś przypadkiem nie ominął czytając :o

A co ? Tak nie jest ? :D Wulkanem, to Ty na pewno nie jesteś :P Skoro nie masz do nich szacunku, to znajdź sobie takiego, który będzie lubił to, co Ty :O Co za problem 😭

Gość sustanon
jestem z kobieta z ktora uwielbiamy takie zabawy...czasami ona jest moja Pania i spelniam kazda jej zachcianke, a czasami ona jest moja suczka...i powiem ze takie cos jest zajebiste...duzo wnosi do zwiazku bo takie zabawy wymagaja zaufania...

Gość sustanon
lubie dostac pejczem po tylku i ja tez to podnieca...to dziala w obie strony...ona tez lubi byc zdominowana....a uwierz mi ze w miom zwiazku pejcz to tylko bardzo lekka forma dominacji...jesli nie odpowiadaja Tobie tacy faceci to znajdz sobie odpowiedniego...moze najpierw pogadaj z nim co lubi robic w lozku i jakie ma pragnienia sexualne..wtedy unikniesz rozczarowania pozniej

Gość rozbawiliscie mnie
a po co tak delikatnie z tym pejczem? lubicie przemoc w zwiazku, podnieca was partner dominujacy to lepiej od razu dac w ryja z piachy i wzajemnie, a nie cackac sie w zabawki typu - pejcz. :D dla mnie to zboczenie i uwazam takich ludzi za dewiantow, ktorych powinni izolowac od spoleczenstwa bo wlasnie tacy jak wy daja temu spoleczenstwu skrzywiony obraz seksu.:classic_cool:

Gość rozbawiliscie mnie
Ja stosuje za to korki analne :D

Gość rozbawiliscie mnie
glupi podszywie, jesli stosujesz, to juz twoj problem :P

Gość sustanon
moze to i dewiacja..ale lepiej jesli spotyka sie dwoje takich ludzi i robia to ze soba bo tego pragna..i nie uwazam ze w jakikolwiek sposob zagrazaja spoleczenstwu:)

Gość uwielbiam dominantki
Ech szkoda ze takich kobiet jest nie wiele :( dominantki to wspaniale kobiety

Gość a dla mnie to dewiacja
ktora sie leczy. :classic_cool: nie wymagajcie jednak od osob, ktore tego nie lubia. :classic_cool:

Gość sustanon
dla facetow kobieca dominacja jest czyms super...tak samo kobiety lubia jak facet dominuje..a czy jest bardziej hardcorowo to zalezy od nich...ja osobiscie uwazam ze takie cos jest super...jak ktos tego nie lubi to nie namawiam...indywidualna sprawa kazdej pary..

Gość pani Jadzia
a chcialbys poczuc moj biczyk?

Gość sustanon
Twoj nie:-) jestem zajety...mam udany zwiazek a poza tym bardzo kocham moja kobiete...takie rzeczy powinno robic sie z ludzmi, ktorym sie ufa

Gość uupuuuuuuu
o matko, ile w tym kraju męskich podróbek :///

Bat jest po to, żeby nim sprawiać ból. Te baciki i delikatne klepanie się jest równie żałosne co udawane gwałty. Albo to całe wiązanie się. Gdyby facet takiej skutej lasce wsadził znienacka chuja w tyłek cekaw jestem jakby się zachowała. :P

Gość z mojego doświadczenia wynika
że bici lubią być takie grubaski... zawsze jak się spotykałam z grubym, to się przyznawał, że lubi oberwać od panny...

Gość Zastanówcie się
Podróbki mężczyzn. I to jest to piękne "równe" podejście kobiet. Kobietę należy zaakceptować taką, jaką jest a mężczyzna ma całą listę rzeczy do spełnienia, zanim kobieta zobaczy w nim mężczyznę. Przez takie komentarze mężczyźni, którzy chcieliby otworzyć się przed swoimi partnerkami, będą się bali odrzucenia i albo będą spychać swoje potrzeby, co doprowadzi do erozji związku, albo pójdą do profesjonalnej dominy. Oba wyjścia są złe a wasze podejście do tematu drogie panie pokazuje zaścianek. Nie macieotwartej głowy. CO INNEGO MÓWIĆ, ŻE "MNIE TO NIE KRĘCI", A CO INNEGO WYŚMIEWAĆ SIĘ Z TEGO TYPU MĘŻCZYZN. Choć, o ironio, jest topierwszy krok w stronę dominacji.