Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomysł

Jak dla Mnie super Pomysł

Polecane posty

Gość Pomysł

Jak kazdy zauwazyl kafeteria mocno sie pogorszyla.... W kazdym temacie wypowiadaja sie dzieciaki.... Co nie jest zbyt fajne. wpadlam na pomysl gdzie nie kazdemu moze sie spodobac. ale co wy na to ? 1. Zeby sie wypowiedziec trzeba sie zarejestrowac i wyslac sms ktory mialby kosztowac np 20-30zl jest to jdnorazowa oplata. wiem ze nie kazdy ma na to kase. ale mysle ze dzieciakom byloby zal na to kasy .... i zrezygnowaliby z wypisowania bzdur. 2. nie byloby pomaranczowych nikow. w ten sposob wypowiadali by sie tylko dojrzali ludzie a kafe by sobie zarobilo :) Co o tym sadzicie?

Gość Pomysł
Tajemnicza Dama ------------> Rozwin swoja wypowiedz. Dlaczego uwazasz ze jest to załosne ? Masz moze jakis inny pomysł ? zapraszam do wypowiedzi

Gość Pomysł
Dobrze by było jakby ktos z moderatorow tez sie wypowiedział.

Gość żałosne dlatego
że nikt by tu nie siedział poza tobą, kretynko. Jeśli ci się tu nie podoba, to droga wolna. Poszukaj sobie odpowiedniejszego forum. Możesz nawet założyć własne i pobierać na nim opłatę za rejestrację 500 zł.

Gość Pomysł
Nie jetem jedyna osoba ktorej przeszkadzaja własnie takie kretynskie wypowiedzi jak twoja...Nie umiesz nawet odpisac normalnie... I to wlasnie dlatego ze twoj poziom intelektualny jest dorownany do twojego wieku ! przybliz troche to jeszcze podstawowka ? czy moze juz gimnazjum ? wow wow wow

Gość Pomysł
Zołza jakich mało-------------> No tak kazdemu teraz brak kasy. Ale jezeli ktos siedzi tyle czasu na kafe regularnie to mysle ze to nie bylby az taki duzy koszt. A moze masz Jaks lepszy pomysl ?

Gość Pomysł
Zapraszam normalnych ludzi do wypowiedzi. A jak sie komus nie podoba temat to niech nie wchodzi. albo wystarczy odpisac normalnie! nie podoba mi sie bo. ....

Gość Pomysł
do tego złotówkę za każdy post i zdjęcie twarzy jako awatar każdy musiałby sie wypowiedzieć w każdej dziedzinie w dziale seks - co lubi , jakie pozycje i czy liże doope :)

Gość effy.
kafeteria zarabia na reklamach, a żeby mieli zysk to musi dużo osób wchodzić na forum. Ich g*wno interesuje co kto tu pisze, byle by kasę zarobić

Gość żałosne dlatego
To ty nie umiesz pisać normalnie. Popracuj trochę nad składnią i interpunkcją, a przede wszystkim wyeliminuj te irytujące wielokropki w co drugim zdaniu. Moja wypowiedź, nie była kretyńska. Co więcej, uważam ją za bardzo sensowną. Nie sądzisz, że twoja propozycja jest śmieszna? Ludzie lubią kafeterię właśnie za jej specyficzną atmosferę, podszywy, odrobinę chamstwa. A ty chcesz to wszystko zepsuć. Powtarzam: nie podoba się, to zmień forum. Na pewno znajdziesz jakieś odpowiednie dla Ciebie.

Gość Pomysł
Mysle e dla normalnego czlowieka ktory chce porozmawiac to rejestracja ktora trwa okolo minute to nie zaden problem... A pomaranczowa jestem dlatego ze przy moim czarnym niku jest adres email. i wlasnie potemn dzieciaki wypisuja beznadzieje meile.

Gość Pomysł
uważam że nie macie racji i gadacie jak upośledzeni umysłowo mam rację i super pomysł a mi zazdrościcie inwencji i dobrych pomysłów

Gość Pomysł
Do zalosne ------------> Twoja wypowiedz byla kretynska i jak juz to ty nia jestes a nie ja1 i nie zycze sobie zebys sie tak do mnie odnosila! Bo do piet mi nie dorastasz! Prostaczka!

Gość Pomysł
działy powinny być równiesz podzielone na wykształcenie gdzie ludzie na poziomie z wykształceniem wyższym będą rozmawiać na swoje tematy lepsze - wstęp 30 zł i dla ludzi z podstawówką, zawodówką -gdzie mają swoje tematy -wstęp 10 zł

Gość Pomysł
moim osobistym marzeniem jest dział dla mężczyzn z dużymi penisami :)

Zołza jakich mało-------------> No tak kazdemu teraz brak kasy. Ale jezeli ktos siedzi tyle czasu na kafe regularnie to mysle ze to nie bylby az taki duzy koszt. A moze masz Jaks lepszy pomysl ? tak, mam - nie zmieniać nic co do kasy- nie chodzi o jej brak ani opłacalność, ani koszt współmierny do czasu etc., ale o sam fakt płacenia skąpa jestem i nie zapłaciłabym nic, tak, jak i na tacę nigdy nic nie daję, do kościoła chodzę

Gość Kasia9999999999
Ja ze swojej strony polecam NeoBux. Jest bux który obecnie jest najbardziej wart uwagi. Szybkie wypłaty (w kilka sekund od złożenia żądania), niski próg wypłacalności wynoszący 2$ przy pierwszej wypłacie, 3$ przy kolejnej i tak o 1$ więcej przy każdej aż do 10$. PEWNY bux o czym świadczy ilość wypłaconych pieniędzy wynosząca: $693,539.61 oraz ilość użytkowników przekraczająca 900 tyś. MOŻNA ZAROBIĆ ALE POTRZEBA CIERPLIWOŚCI. http://www.neobux.com/?r=katusia88