Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arminek

Dziewczyny poradźcie bo już nie wytrzymam!

Polecane posty

Jeszcze nie mam bo jak zwykle ludzie zainteresowani byli tylko zainteresowani na pokaz, jeśli już przychodzi zapłacić nagle mówią "Musze się jednak zastanowić" chrzanię to! :o A dziś stwierdzam, że dużo kobiet to totalne hipokrytki

Gość hmmmm1236
Eh no to zazwyczaj juz tak bywa z tymi wypadami ze jak sie gada to wszyscy jada jak co do czego nie ma nikogo ;/ A czemu tak twierdzisz, ze wiekszosc kobiet to hipokrytki?;>

Gość hmmmm1236
Wiesz czasem jest tak ze wiemy czego chcemy....tylko wolalybysmy zeby facet sam sie tego domyslil :D No ale zdecydowales wkoncu sie na ktoras?:)

Na chwile obecną mam aż 4 kandydatki. Ja mam 24 lata a mam faworytkę, która ma... 18 lat w tym tygodniu się widzimy. No zobaczę. Moja była nie wiedząc czemu wysłała mi na GG zdjęcia ze swoim chłopakiem :|

Gość hmmmm1236
Co do kandydatek no to szalejesz kolego nie ma co :D Nie rozumiem tylko czemu martwi Cie wek twojej faworytki? Co do bylej to albo jakas "opetana" albo uwaza Cie z przyjaciela ( nie wiem jakie macie teraz kontakty ze soba)

Gość ythrtyjytujituy7iyuiyui
arminek a jakie masz wykształcenie? vMogę wiedzieć?

Kończę magisterkę w tej chwili jestem po inżynierskich studiach. A dlaczego pytasz?

Gość hmmmm1236
No to widocznie byla uznala ze juz minelo tyle czasu od waszego roztania ze spokojnie moze byc miedzy wami przyjazn :)