Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arminek

Dziewczyny poradźcie bo już nie wytrzymam!

Polecane posty

Tak zbaczając z tematu może któraś z dziewcząt jedzie do Wrocławia 10 kwietnia na celebrację 450tego A State Of Trance? :)

Gość gwoli wyjasnienia...
zacznij od zmiany nicka, powaznie! Arminek...tak bardzo pasuje do tego co o sobie piszesz, ze nie musze w zasadzie czytac twojego tekstu, zeby wiedziec cos ty za koles. a tak na powaznie, to trudno wyjsc z wlasnej skory. wszelkie zmiany zachowania beda przeksztalacaly sie w granie przez ciebie roli. musisz zdecydowac sie, czego tak naprawde chcesz. te ktore tobie sie podobaja, olewaja ciebie. te inne, nie pociagaja ciebie. musisz sie w koncu na cos zdecydowac ...ale miec przy tym swiadomosc potencjalnej porazki, kiedys sie na pewno uda i z ta, ktora bedzie ci sie podobac. Jestes mlody. Probuj po prostu!

Wymyślałem od tak taki nick podczas słuchania A State Of Trance ;) Może kojarzyć się z facetem imprezowiczem co skacze z kwiatka na kwiatek ale taki nie jestem :P No chyba, że Ci to się kojarzy z czymś innym to napisz proszę ;) Czyli sugerujesz aby ryzykować?

Gość hmmmm1236
kto nie ryzykuje ten nie ma Arminek :)

Gość o.....nie
Tę dziewczynę, która nie podoba ci się zostaw w spokoju, bo po co masz ją skrzywdzić, niech sobie znajdzie odpowiedniego dla siebie . Poczułeś to na własnej skórze i nie rób jej tego. A co do twojej słabości, to raczej nazwałabym to blokadą, która nie pozwala tobie być sobą. Podejrzewam, że odpuści dopiero, gdy się zakochasz i ......BĘDZIESZ KOCHANY (to warunek).

Gość takie cudo
poczekaj jeszcze na taką z którą będziesz czuł się swobodnie i będziesz po prostu sobą! na pewno się zdziwisz jak będzie odbiegała od twoich aktualnych wyobrażeń o ideale ;)

Gość hmmmm1236
Aj no tez nie zawsze tak jest ze od razu czujemy sie swobodnie przy partnerze ...ja przy moim bylam w 100% soba nie musialam niczego udawac ale mimo to przez pierwsze 3 spotkania obydwoje zachowywalismy dosc "dziwnie ":D pociskalismy jakies glupoty itd bo chcielismy dobrze wypasc :D zeby poznac drugiego czlowieka musi uplynac niestey duuuuuuuzo czasu :)

To prawda, przy pierwszych spotkaniach jest jakoś dziwnie. Bardziej staramy być idealni. Ale boję się, że ta jedyna to jeszcze bardzo dłuuuuuugo nie będzie. Może się skupić na skończeniu studiów i dalszej edukacji? Dalszym samorozwoju?

Gość hmmmm1236
W zyciu juz tak jest ze jak czegos bardzo chcemy to wtedy figa z makiem ...nic z tego...zazwyczaj jak przestajemy szukac samo do na s trafia ...tak wiec wszytsko ma jakas przyczyne i skutek :) nie ma to tamto kazdy ma druga polowe i kiedy na nia trafi ;D

Gość 25cio letni prawiczek
nie jestem w stanie pojąć jak facet z 3letnim stażem niepotrafi rozmawiać z nowo poznaną dziewczyną ..po tylu latach powinieneś już znąć generalnie o co chodzi z kobietami to ja 25letni prawik chyba wiem lepiej ..litości

Gość 25cio letni prawiczek
" Ona ma chłopaka ale zachowuje się tak jak by nie miała." tutaj musisz zobaczyć jak ona się zachowuje do innych facetów. Bo ja też znam/znałem takie ekstrawertyczki dla których dotyk faceta to chleb powszedni i nie zwracają na to uwagi.. więc się dobrze przypatrz jak na Ciebie ona reaguje jak patrzy itp. piszesz o 3szech dziewczynach ja się dopatrzyłem 2ch jedna adhd 2ga niesmiała ,a gdzie 3cia ?

Pierwsza co poznałem w maju. Z lekkimi problemami Druga z ADHD ;) Trzecia ta nieśmiała Nie no umiem rozmawiać z kobietami ale przy Nich nie zachowuje się naturalnie. Inaczej to ujmując nie jest czasem tak szalony jaki jestem. Jest jakaś blokada, którą próbuję rozgryźć. Oczywiście jak z laska jestem dłuższy czas to się otwieram wtedy mam swoje odloty :D

Gość hmmmm1236
No ta raczej nie dzieje sie Z Toba nic dziwnego :) Kazdy tak ma na poczatku ...no trudno zeby pokazac na pierwszym spotkaniu jakie sie ma "odloty" jak to ujales bo ktos moglby uznac nas za jakiegos wariata /-tke :D wszytsko wymaga czasu i poznania :)

Gość Dr Marko Dobrzansky
milosc jest jak cień... reszte sobie dośpiewaj

Gość po co sie wysilac niech inni
ta muzyka to jakaś potworna rąbanka :O

Gość po co sie wysilac niech inni
Arminek - nick dla dziecka :O

Witam i o zdrowie pytam :) No to dziś A State Of Trance 443 :) Dla dzieciaka? Coś Ci się pomyliło chyba z techno, dzieciaku :)

Gość nadal nie jestem ladna
A moze zaczniesz od wyjasnienia czego Ty sam konkretnie bys chcial? jak to widzisz i co masz zamiar zrobic?

Na razie w planie na sobotę zdanie egzamów i imprezka :)

Gość nadal nie jestem ladna
No to moze tym sie zajmij ?

Gość hmmmm1236
Hej Arminku :) Oj przed chwilka wrocilam z pracy i poslucham nutki zaraz tylko cos do jedzonka musze zdzialac :D Noi co juz wiesz z ktora pojedziesz do Wroclawia?:D

Chyba sam z kolegami pojadę. Jutro zamawiam bilety. Tyle, że Ojciec próbuje mnie (jak zwykle) zniechęcić. Bo oczywiście na "głupoty znów wydam kasę", "Dostanę po głowie we Wrocławiu jak się dowiedzą, ze z Warszawy" i takie tam. I myśli, że jak będzie mnie strofował i szantażował to mnie zniechęci. Tym razem się nie dam! http://www.youtube.com/watch?v=1g4DKX70_dM&feature=related od 6:30 coś GENIALNEGO prezentuje DJ Tiesto. To jest muzyka pełna życia :)

Gość hmmmm1236
A no wiesz jak to ojciec - martwi sie o Ciebie :) dla nich zawsze pozostajemy malymi brzdacami :D Napisales ze tym razem sie nei dasz ...tzn ze wczesniej sie dales?;> powiem Ci szczerze ze za tego typu muzyka nei bardzo przepadalam ale musze przyznac ze to co tu prezentujesz jest calkiem niezle.... no dobra nawet wiecej jak niezle :D

Wiesz czasem mam wyrzuty sumienia, że coś zrobiłem tak jak Ojciec nie chciał, że mogę Go zranić. Niestety miał kiedyś problemy z alkoholem i wiesz boję się zawsze, że wróci do tego nałogu bo jestem "nieposłuszny" :/ Takie dziwne poczucie winy

Gość hmmmm1236
Ehhh no wiem wiem ...moj tez mial z tym problem i domyslam sie jak sie czujesz....ale sprobuj mu wytlumaczyc ze tam bedzie pol Warszawy i nie ma czego sie obawiac ze bedziesz sie pilnowa itd wkoncu da sie przekonac :)

Gość hmmmm1236
Nutki jak zwykle rewelka :) A jak tam bileciki ? zakupione nareszcie?:)