Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodna mama

zielona kupka u niemowlaka-co oznacza?

Polecane posty

Gość głodna mama

karmię piersią i dokarmiam bebilonem. Nic poza tym dziecko nie dostaje (żadnych cherbatek). Zawsze dziecko miało ładne żółtawe kupki, a teraz zaczęło robić zielone. Co to znaczy?

Gość głodna mama
2 miesiące ma dziecko.

to może być skaza białkowa - źle mleko dobrane lub coś w tym stylu. Mój pediatra odradzał Bebilon (lepszy Bebiko) twierdząc, że ten lubi uczulać.

moj synek jak miał 2,5 miesiaca zaczoł mieć zileone kupki poszłma do lekarza i lekarka powiedział ze dolne jedynki mu idą to dlatego. spytałam sie czy nie za szybko to powiedziała ze jeszcze z 2 miesiące moze minąć zanim zobaczymy zęby. i był troszke przeziebiony to też z tego powodu mogły sie pojawić zielone kupki

Gość zielona kupa
zawsze zwiatuje jakis problem jelitowy - idź do peiatry i zmień melko

moj przez pare dni robił zielone kupki nie zmieniłam mleka i wróciły żółte

Gość głodna mama
bebilon a dokładniej bebilon HA podaję od urodzenia i wszystko było ok. myślałam, że ja coś zjadłam nie tak i stąd zielona kupka, ale to już trwa kilka dni.

przejdz sie do lekarza jak nadal bedzie robiło twoje dziecko zielone kupki. takie jest moje zdanie

moja córka ma miwsiąc i robi czsem zielone kupki gdy zjem za dużo sałaty na kanapce :) aha karmie tylko cuckiem ;)

Gość angella10
zapewne szczepiłaś ostatnio dziecko...Szczepienia mają to do siebie,że dosłownie dziurawią jelita.Niestety. Zapraszam na forum rodziców,którzy wymieniają się doświadczeniami po zaszczepieniu dziecka.Trzeba się tylko zerejestrować(bezpłatnie): www.szczepienia.org.pl

Gość wiem coś na ten temat
mój synek ma zielone kupki jak zjem za dużo nabiału albo coś z czekoladą albo coś uczulającego ( sok z konserwantami z kartonika ) ma 2 miesiące był już szczepiony i jelitka ma całe :) po szczepieniu nie miał zielonej kupki radzę jednak wybrać się do pediatry, mi pediatra zalecił najpierw posiew moczu, bo zielon akupa jest z też objawem ukrytej infekcji dróg moczowych z posiweu nic nie wyszło więc mi zalecił dietę i pomogło karmię piersią pewnie coś zjadłaś co go uczula, albo ma infekcję