Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sorcik

Czy to ma sens ?

Polecane posty

Rok temu zaczęłam być z pewnym chłopakiem od dawna mi się podobał i sie lubiliśmy ,wspólni znajomy i tak jakoś wyszło. Byliśmy razem na dobre i na złe . We wrześniu poszłam do nowej szkoły i nie mieliśmy czasu na spotkania a w mojej klasie pojawił się pewien facet ,zwracał na mnie uwagę i wszystko było fajnie . Stwierdziłam ,że nie mogę być w związku i myśleć o innym facecie. Więc zerwałam z tamtym i miałam nadzieję ,że coś wyjdzie z mojej nowej znajomości . Zrobiłam to tylko dlatego ,że tamten nie zwracał na mnie uwagi ,olewał ,okłamywał od pewnego czasu . Nasi znajomi w listopadzie zrobili imprezę i mój były też tam był i cały wieczór spedziliśmy razem potem ciągle pisaliśmy i zrozumiałam że nigdy nie przestałam go kochać .. Sylwestra też razem spędziliśmy i znowu jesteśmy razem . On jest bardzo uczuciowy i czuły ale cholernie zazdrosny ,nie szanuje mnie ,okłamuje . Jeśli ja zrobię coś nie tak to on jest wielce obrażony a jeśli on zawali to tak się potrafi wykręcić ,że jeszcze wychodzi że to moja wina ! Mam tego dość . Rozmowy nic nie pomagąją ! Co robić ? .. ;((

Gość Lola226
na twoim miejscu bym zerwała, tez miałam taki przpadek i tylko wiecej z tego było moich nerwow itd. niż szczęscia po drugie nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki...jesteś zapewne młoda wykorzystaj to;p

Ja go kocham naprawde ale nic mi nie wolno ! Ciągle mnie przeprasza ale ja mam dość sluchania tego ' przepraszam ' wolałabym żeby zamienił to w czyn . Najchętniej zamknąłby mnie w klatce ,ciągle ode mnie czegoś wymaga a z siebie daje niewiele ;/ ..

Gość Lola226
Dlatego pora odejśc i znaleźc kogoś z kim bedziesz szczęśliwsza, a on nim zapominasz i kiedys bedziesz sie z niego smiała jeszcze..

Można tez spróbować postawić mu warunek, albo będzie tak jak Ty mu powiesz, i to ze sie zmieni tak zeby wszyscy byli zadowoleni, albo nie ma to sensu, powodzenia

Tylko że on moich warunków będzie przestrzegał może 2 dni .. Wiem że mnie kocha bo dużo dla mnie poświęcił ale mimo to nie umie mnie docenić tak żebym poczuła się szczęśliwa !! I to mnie najbardzije irytuje