Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAPAPAPA12221

MAŁE KRÓLICZKI

Polecane posty

Gość PAPAPAPA12221

Okocił mi się wczoraj królik Urodziła 5 małych króliczków , jeden zmarł. Teraz ona także zmarła. Jak mam uratować te małe króliczki? Czym , jak i co ile je karmić ??

tak się kończy jak ktoś na własną ręke rozmnaża króliki domowe... ja swojego jak był za wcześnie zabrany karmiłam przegotowanym mlekiem, ale do czasu bo starsze króliki niemogą mleka

Gość PAPAPAPA12221
Ja nawet nie wiedziałam ,że ten królik jest w ciąży. Wczoraj doznałam szoku , jak zobaczyłam ,że urodziła. Nie zrobiłam tego specjalnie ... nigdy w życiu :( Boje się ,że wszystkie pozdychają , nie mam dostępu do weterynarza... Mogę jedynie wykonać telefon

no to jak sie stało ze króliczka zaszła w ciąze?? latała luzem po dworzu? niestety przy nieprofesjonalnym rozmnażaniu króliczki zdychają:( zadzwoń szybko do weterynarza, poszukaj w necie. zrób wszystko zeby je uratować:)

Gość wez butelke po wodzie min
mineralnej np. napełnij ciepła wodą przykryj kocem i daj królikom zeby sie ogrzewały, zmieniaj butelki co jakiś czas zeby ciepło miały

Gość wez butelke po wodzie min
może jakieś mleko dla dzieciw proszku dla niemowląt i podawaj króliczkom strzykawką

Gość PAPAPAPA12221
Ojej dzieki ... ;* Ja ją puszczałam , a mam taras i inne króliki ehh