Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz bardziej

Faceci sa beznadziejni!!!!!!!!!

Polecane posty

Same jesteście beznadziejne. Wymagacie nie wiadomo czego ale robić się Wam nie chce nic. Pieprzone hipokrytki i tyle :o

Gość family man
A gdzie tam gro kobiet (jak wspomniałem wcześniej) jest w stanie nie tylko lekko dać do zrozumienia a nawet się narzucać , zależy tylko jak bardzo pragną wybranka.

Arminek nie że jesteście beznadziejni, no ale my nie wiemy jak z wami postępować :( Na początku super, a potem nas olewacie. My pewnie też tak robimy, ale DLACZEGO! Nie możecie w prost powiedzieć Odwal sie mała, nie podobasz mi się !? Tylko milczycie, a milczenie boli bardziej ! Serio serio :classic_cool:

Gość family man
Chciałbym zauważyć że takie problemy to raczej mają nierozgarnięte szesnastolatki, które są trochę opóźnione i nie bardzo wiedzą po co się spotykać z chłopcami.

Gość coraz bardziej
Taak najlepiej to nas winic a wy to swieci jestescie.Ja mysle tak,ze jezeli mial czas zadzwonic do kumpla inie raz u niego byc na piwie itd to i do mnie tez mial czas sie odezwac.Ja sie kiedys jednemu narzucalam i co mi z tego bylo?Otoz nic tym nie zyskalam bo nie chcial byc juz ze mna.A skad mam miec pewnosc,ze tym razem bedzie inaczej??

Family man uwierz że nie tylko w tym wieku nie wiemy co z wami robić :P Jesteście tacy skomplikowani w każdym wieku :D ;)

Gość coraz bardziej
Wlasnie a ten moj nie ma 20 lat lecz 30

Poślij mu sygnała, może zadzwoni. Bądź mądrzejsza i zrób krok, bo jak on tego nie zrobi to się będziesz męczyć, a jak nie odpowie to jest po prostu BUC :P

Gość family man
Faceci są prości jak obsługa lemiesza, każda dziewczyna która choć raz miała do czynienia z chłopakiem to wie jak się zachowywać.

Gość coraz bardziej
Lady S.----Jak wspomnialam wczesniej,usunelam jego nr takze nie moge choc niewiadomo jakbym tego chciala.Mysle w ten sposob,ze jezeli cos ma byc to tak bedzie i jesli mu zalezy to sam sie odezwie

No to czekaj, ale to strasznie męczy, wiem po sobie ;) Ale ja nie wiem jak z wami rozmawiać, chłopaki. Bo każdy z was jest inny !!

Gość fdsldskdaskl
Docenić trzeba mieć za co atu lipa nima nic chój w bąbki strzelił ale możesz pokazać swoje cycki jak chcesz bo to by wsumie pomogło!!

Gość family man
Każdy facet jest taki sam, poza osobnikami zamkniętymi w sobie, typowy facet jest prosty i reaguje jak automat. Jak dziewczyna nie przejawia zainteresowania i zwodzi to facet rezygnuje.

Gość coraz bardziej
family man-----Masz racje,facetowi trzeba pokazywac zainteresowanie.I ja mu to okazywalam.Ale on postapil jak postapil wiec jego problem.Rozumiem,ze wiele przeszedl ale to nie powod aby tak sie zachowywac.Ja tez mam troche przezyc za soba Lady S----dzis mina 2 tygodnie jak sie nie odzywa takze nie od wczoraj sie tak mecze :(

Widocznie facet nie byl zainteresowany. Na poczatku bylo ok a potem cos mu nie przypasilo no i sie ulotnil.Skoro od dwoch tygodni sie nie odzywa to juz sie raczej nie odezwie.

Gość cwiczaca
FallenAngel_----smutne jest to co piszesz ale raczej taka jest prawda.Ale z drugiej strony on tak samo moze myslec....

Gość family man
tak on na 200% siedzi zakochany i wzdycha do telefonu :O

Gość coraz bardziej
family man------Tego akurat nie napisalam i wcale nawet nie mysle,ze tak jest

Gość auotrko nudzisz.......

a skąd wiecie może jest chlopakiem niesmialym i zakochany i wzdycha :P różnie bywa. Mężczyźni, jak by nie patrzeć, mają serce :D :P

Gość coraz bardziej
Taaak,napewno chodzi smutny i z utesknieniem czeka az w koncu do niego napisze hahahahahaha :D

Gość i to jest w kafe najlepsze
Niezly film moznaby nakrecic o historii nieodebranego telefonu...toz to prawie jak 'przeminelo z wiatrem'... Wzruszylam sie, ide po chusteczki.

Jesteście tacy skomplikowani w każdym wieku " juz nie bardziej niż wy :) gdzie wasze humory , postrzeganie sytuacji i podejmowanie decyzji uzaleznione jest od dnia cyklu w danym miesiacu :P

Gość i to jest w kafe najlepsze
He he panowie...jesli juz tak sobie generalizujemy... Za to wielu facetow ma samoswiadomosc wlasnych emocji na poziomie gumowej kaczuszki...trudno im wyciagnac wniosek czy np to dziwne uczucie pod mostkiem to wyrzuty sumienia czy zgaga. ;)

Gość żniwiarz
pojebane te wasze zachowania i tyle

No to jak będzie z tym esemesem napiszesz do niego czy dalej będziesz odgrywała tragedię w pięciu aktach?

Gość coraz bardziej
Jestem taka menda i nie napisze pierwsza Zycie mnie nauczylo,pewnie i dlatego tak postepuje A jesli bedzie mu zalezalo to sam to zrobi