Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XaosStudio

Oryginalny pomysł na prezent Walentynkowy!!!

Polecane posty

Walentynkowa sesja fotograficzna. Zrób prezeny swojej dziewczynie - w postaci profesjonalnej sesji fotograficznej. Zrób prezent swojemu chłopakowi - podaruj mu swoje, niebanalne wyjątkowe zdjęcia. Sesje zdjęciowe przeprowadzamy w profesjonalnym, w pełni wyposażonym studiu fotograficznym - XaosStudio.com Warszawa(Targówek) lub w dowolnym wybranym przez Ciebie plenerze. W studio posiadamy różnego rodzaju rekwizyty oraz ubrania, które możne wykorzystać podczas sesji zdjęciowej. Koszt sesji to 250zł lub 350 z udziałem naszej stylistki/wizażystki 15 wybranych, profesjonalnie obrobionych zdjęć oraz reszta zdjęć z sesji zdjęciowej na płycie CD + 10 odbitek w formacie 15 x 21cm Na życzenie możemy przygotować i wydrukować fotoksiążkę (za dopłatą) Gwarantujemy świetną zabawę i wspaniałe zdjęcia :-) Szczegóły na info@xaosstudio.com

Gość a już się ucieszyłam
Warszawa niestety za daleko dla mnie :(

Heh, faktycznie to fajny pomysł na prezent walentynkowy. Ale sama osobiście preferuje prezenty, które są z tzw. gatunku "praktycznego". Swojemu miśkowi kupię raczej coś, co mu się przyda. Już mu upatrzyłam piłkę i bluzę do kosza na tanisport.pl - nawet nie drogo, więc się opłaca.

Gość SWRWQR3
fajny pomysł , podoba mi sie

nooooo fajny pomysł na prezent walentynkowy :) W zasadzie praktycznie prezenty można dawać przy innej okazji, a walentynki są świętem, które dotyczy równocześnie oboje partnerów, więc taka sesja fotograficzna dla obojga musi byc spoko. Tylko, że ja np. swojego faceta nawet siłą nie zaciągnęłabym przed obiektyw żeby nam zdjęcia robiono. Więc mimo wszystko stawiamy na prezenty z gatunku praktycznego. Mój facet chciał dostać w tym roku radio samochodowe, to dostanie :) Nawet takie ładne: http://www.1komp.pl/produkt-14-246-1067-40959,car_audio_radioodtwarzacz_samochodowy_pioneer_deh_3200ub.htm :D (sam sobie wybrał bo nie chce myśleć co by było gdybym kupiła złe ;P)