Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tycjana

powiedzcie mi dlaczego faceci....

Polecane posty

tak sie uganiają za ładnymi dziewczynami? W końcu pierwszorzędne cechy płciowe każda ma z nas identyczne - no czasem sa różnice anatomiczne, ale nie widocznie w ubraniu. Idzie przecież o to aby wsadzić meskosć w żeńskość, nic więcej! Co tu ma do tego uroda i wygląd dziewczyny? Każda z nas ma taki wygląd - poza oczywiście czystością i schludnością - jako wynik dziedziczenia genów! A więc czemu faceci szukają ładne?

Gość mądry Zenek
Bo do brzydkiej mógłby nie stanąć :)

Gość Z.Freud
z tego samego powodu dla ktorego kobietki wzdychaja do przystojnych facetow

Wygląd nie jest ważny dla kogoś u kogo to nie jest zaletą :)

Gość Ernest z Bialobrzegow.
A ja tam moge wydupcyc nawet wstretna loche byleby nie bronila mi :) Lubie to i uroda ani nic innego mi nie przeszkadza.

Gość niunka1991
uroda jest potrzebna aby działały nasze zmysly i nie jest wcale prawdą że jest nam obojetny wygląd... dlaczego facetów przyciagają piekne kobiety ? bo maja wpisany program w podswiadomości ładna= zdrowa i zdolna to posiadania potomstwa ... tu chodzi o pociag fizyczny aby móc sie rozmnożyć ... czy Ciebie bedzie pociagał niski gruby pryszczaty rudzielec ????? chyba NIE tak samo to działo u facetów piekna = podniecająca .. nie podnieci go brzydula

Gość jestem ładna
:)

Gość Piotrek18n
Dziewczyny tak samo myślą wybierają tylko ładnych, to co że ten ładny traktuje ją jak szmate, ważne że ładny jest. Często ładni są egoistami, ten przeciętny ma o wiele lepiej poukładane w głowie, ma jakiś szacunek, a ładny ma w dupie dziewczynę jak mu się znudzi weźmie inna naiwną sobie.

Gość dfhdfghdf
Bo pewne cechy świadczą o tym że jest zdrowa. Np. gładka cera, zdrowe długie włosy, paznokcie, symetria twarzy. Szerokie biodra i wąska talia - niby gwarantują płodność. Więc nie chodzi tylko o cipkę.

Gość 333333333333
Racja. Np. pryszcze, rzadkie włosy, dysproporcje w sylwetce i twarzy świadczą o tym, że kobieta ma kiepskie geny, może być chora - a co za tym idzie, dzieci też. Poza tym faceci lubią w kobietach to, czego sami nie mają, czyli różnicę między biodrami a talią, gładką buzię, długie włosy, taką delikatność i miękkość. Na marginesie - pierwszorzędne cechy płciowe to jajniki i jądra :) Cipka i penis to drugorzedne cechy płciowe :) Trzecią są np. piersi, owłosienie, kształt bioder itd.

ad 3333333333333333333 czy sie myliłam z tymi pierwszorzędnymi cechami u kobiet? Piszesz aby okazać mądrość z Wikipedii. A ja pisałem o kopulacji - vide tirówki.