Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kąpielowa

Wanna czy prysznic????

Polecane posty

Gość ...ups
Mam i to i to. Jednak uroki kapieli w wannie są nieocenione. Prysznic traktuję, jako chwilówkę. Mam wątpliwości również co do większego zużycia wody kąpiąc się w wannie. Jesli przyszło by mi wybierać między, to zdecydowanie wybieram wannę, a właściwie "2 in 1", tzn. wannę z prysznicem. Pomimo, że mam dużą łazienkę, to wanna i prysznic osobno zabierają dużo miejsca.

Gość silna 134
Odwiedźcie sklep Aquaroom. Jest tam ogromny wybór nie tylko wanien i pryszniców, ale także domowych saun.

Gość przede wszystkim wg mnie
nie myśl o wielkości łazienki - tylko o tym, z czego częściej korzystasz, co wolisz. Ktoś tu napisał, że nie myje włosów - bez kąpieli. Ja z kolei - nie wiem, jak ty - włosy potrafię myć kilka razy dziennie (takie dziwactwo) - i naprawdę wygodniej myje się nad wanną. Przemyśl sobie właśnie takie różne sytuacje. Mam też malutką łazienkę - ale mam wannę a w niej prysznic, który można "zaczepić" na ścianie. Może być też prysznic z wysoki brodzikiem.

Gość a co mi tam!
jak dla mnie wanna z szybą

Gość patria
Pewnie, że wanna ale tylko z hydromasażem. Zobacz - http://www.e-inclusive.pl/Wanny-%C5%82azienkowe/Wanny-z-hydromasa%C5%BCem/Wanna-z-hydromasa%C5%BCem-Poolspa-QUARZO-180X90+STELA%C5%BB+PRZELEW-nr.ka.html