Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmiary sukien slubnych...

Rozmiarówka

Polecane posty

słuchajcie, jestem jeszcze przed mierzeniem sukien ślubnych, żadnej nigdy na sobie nie miałam i zastanawia mnie jedno: czy nosząc na co dzień rozmiar 40 zmieszczę si e w suknię o takim rozmiarze? Bo większych rozmiarów to raczej w salonach nie mają??? ;-(

Są salony z większymi rozmiarami, jednak jak nosisz 40 to spokojnie się w suknie zmieścisz. Większość jest 38 ale mnie się wydawało, że bliżej im do 40, były naprawdę duże.

no to mnie pocieszyłas, bo nie jestem az tak gruba, przy mkoim wzroscie (prawie 180) wygladam ok, ale o 38 to moge zapomniec, predzej nawet 42 :-(

Gość Tusia Martusia
No wiesz, ja mam rozmiar 36 i powiem szczerze, że jak chodziłam mierzyć suknie po salonach to zazwyczaj były dostępne rozmiary 38, 36, więc możesz miec problem mały... A nie możesz schudnąć, kiedy ślub?

Ja mam rozmiar 34 i normalnie tonęłam w tych sukniach. Przymierzałam w Madonnie nie wiem jak w innych salonach.

Gość znajdziesz znajdziesz
w końcu panny młode nie muszą obowiazkowo mieć jednego rozmiaru, różne dziewczyny za mąż wychodzą. jak miałaby schudnąć? przy 180 cm wzrostu rozmiar 40 musi wyglądać inaczej niż przy 160