Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowaa

zamiast okresu..

Polecane posty

Gość koralowaa

Dziewczyny mam problem;/ dzisiaj powinnam dostać okres, miałam wszystkie objawy 'przed okresowe', dzisiaj rano zaczął mnie bolec brzuch tak typowo na okres, ale poleciało kilka kropel koloru miodowego i do tej pory nic;/ a zawsze mam bardzo obfity w pierwszych dniach. Dodam, że współzyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale w drugiej polowie cyklu, a cykle mam zawsze regularne co 29 dni. O co chodzi?;/

Gość jumjiup
no wiesz skoro współżyłaś bez zabezpieczenia to oczywiste, że możesz być w ciąży, wystarczy zmiana pogody, przeziębienie, stres by cykl się rozregulował, zrób test po prostu to bedziesz wiedziec

Gość koralowaa
Ale miałam wszystkie objawy okresu, a dzisiaj te kilka kropel było dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki

Gość jumjiup
jakie objawy? pobolewanie brzucha? ból piersi? to mogą byc równie dobrze objawy ciąży, a plamienie zamiast okresu tez sie czesto zdarza na początkach ciązy... nie strasze Cie, ale obliczając sobie że ZAPEWNE tego dnia nie masz dni płodnych i wspołżycie bez zabezpieczenia to żadna antykoncepcja, zrób sobie test i juz

Gość BlackButterfly
Nie chcę straszyc, ale wg mnie te 'krople koloru miodowego' to mogło byc plamienie implantacyjne... Taki m.in ma właśnie kolor..

Gość koralowaa
a przy tym plamieniu wystepuje intensywny bol jajnikow??

Gość BlackButterfly
Może, ale nie musi-przypominające kłucie. Mogą występowac mdłości,wymioty... No i oczywiście bóle brzucha jak na miesiączkę..

Gość BlackButterfly
A, no i mogą też występowac zawroty głowy.