Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MESSIAH

Czuję czyjeś pożądanie

Polecane posty

Czasem gdzies przechodzac lub przebywajac czuje jak ludzie sie na mnie glebia nawet mlode dziewczyny i nieraz mi sie to zdarza nawet kiedys 2 dziopy w kosciele smichy hihy miedzy soba a jedna co jakis czas sie ogladala na mnie. Czy one maja wtedy jakies pragnienia czy tez rozbieraja mnie wzrokiem. Moja byla zawsze sie darla na takie dziewczyny ktore spojrzaly na mnie. Czekam na wasze opinie i spostrzezenia

Gość wieczorowaa sukienkaa
czy ja wiem..kobiety nie są wzrokowcami..nie widzą gólego faceta, raczej Ale jak się tak zachowywały to znak, że na pewno im się podobałes. A jesli tak to na pewno chciałby cie blizej poznac, a jesli tak, to moze i sex:):D Jeśli to starsze kobiety ponad 22,25 w górę to myślę, że i rozbierały;) zależy od kobiety.

w każdym razie od spojrzen się zaczyna;) Obopólnych;) bo jak tylko one patrzą..to twoja była nie powinna czuc zagrożenia...chyba, że sama podrywa facetów..i dlatego sądzi według siebie i czuje zagrożenie;)

Nio nieraz to nawet bylem z moja dziewczyna u jej kolezanki w wieku mojej mamy i pilismy sobie wodeczke, w pewnym momencie moja byla zle sie poczula i pobiegla do ubikacji aby zwrocic to co wypila natomiast jej kolezanka wskoczyla mi na kolana i zaczela calowac zato jej maz ktory siedzial obok smial sie i zapytal czy lubie starsze. Oczywiscie jestem erotomanem i czasem nie przepuscilbym nawet starszych - moze to widac po mnie ze sex to moje hobby

nie wiem. Moze. Ja tłumaczyłam jak to wygląda:) Kobiety jednak się różnią do facetów. Wiek tez odgrywa rolę.

Gość Ewellinka
pewnie masz w oczach wypisane, że dajesz rozkosz :classic_cool:

Na pewno. ciacho..:) Nie wątpie. TYlko czy od razu mysla o sexie?:) Widzac cię 1 raz w kosciele, pubie? Na pewno nie kazda. Raczej bedzie sie cieszyc, ze jest komunikacja spojrzeniem, potem słowem??..;) Moze o to była zła była, o rozmowy? napisz czemu sie rozstaliscie? o dziewczyny? Ale kobiety są różne.

Gość erotoman gawedziarz
Taaaaaaa i wice wersa...napisz "lubie bzykac wszystkie dupy ktore mi sie podobaja"=nie jestem wart spluniecia bo szkoda na mnie sliny, jestem potworem, zlamanym chujem, ktory mysli tylko o jednym!:classic_cool:

Gość Hubert 30 opole
śnij dalej,ze ktoś cie pożada frajerze a tymczaem idź podglądać matkę i wąchac jej ubrudzoną bieliznę i ssac ojcu w nocy cienias i mitoman

a rozeszlismy sie bo mnie robila w chuja i zdradzala podobno wszyscy ja maja za szmate a ja bylem spoza miasta i jej siostry mi nawet o niej mowily i im nie wierzylem

widze gorycz.. w poscie. Nadal ją kochasz i masz żal, że zdradziła?

dokladnie bo produkowalem sie jak osio dla nas dwojga a wyszlo nie po mysli, kochalem ja a ona facetow nawet mezatych i ona ma 24 lata i tak sie zeszmacila ze szkoda mi jej a siostry jej nie nawidza ze sa gotowe ja zabic. Nie wiem jak mozna miec kogos kochajacego u boku i tak postapic widocznie za mlodu tak robila i teraz tak bedzie robic