Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ixks

PYTANIE DOTYCZACE BRANIA TABLETEK !! POMOCY

Polecane posty

Witam serdecznie. Mam pytanie odnosnie tabletek.. Biore harmonet, problem tkwi w tym ze jestem za granica i ktos wyslal mi tabletki jednakze nie zdarzyly dojsc na czas, i moj problem tkwi w tym ze powinnam wziac tabletke w poniedzialek,jednakze dostalam je dopiero w srode, i wzielam 3 tabletki na raz, czy to jest ok czy powinnam zrobic przerwe i zaczac brac opakownaie od nastepnego cyklu miesiaczkowego ? pomozcie

Gość BlackButterfly
:|

Gość jiyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
NIEWOLNO BRAC TYLU TABLETEK Z HORMONEM NA RAZ! MOZE CIS EI PORZADNIE NAMIESZAC W ORGAZNIZMIE! ILE TY MASZ LAT ?????

Gość neiunfewiunfeiw
a jak ja zwymiotowalam peirwsza tabletke drugiego opakowania i nie zazylam do 12 godzin zastępczej wziac, to moge przyjmowac dalej tabletki i normlanie mam potem robić przerwe 7dniowom? i czy wiecie czy tabletki novynette wszystkie maja taki sam sklad, czy jest jakas roznica i nalezy koniecznie przyjmowac je po kolei?

Gość neiunfewiunfeiw
7dniową*

Gość maguusiaaaa
Nie, już nie mieszaj, bierz normalnie pigułki dalej, ale sytuacje potraktuj tak jakbyś przerwała branie i zabezpieczaj się dodatkowo przy tym opakowaniu, przynajmniej przez tydzień

Gość rany dziewczyny
Nie wolno tak robić...wyraznie w ulotce jest napisane, ze nigdy nie wolno wydluzac przerwy. Gdybys nie wziela pierwszej, ale lyknela ja razem z druga to byloby w porzadku - trzebaby bylo sie tylko dodatkowo zabezpieczyc przez tydzien! Hormony to nie witamina C!