Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sielankowaaa

Czy iśc już do lekarza ?

Polecane posty

Gość sielankowaaa

Zazwyczaj cykle około 30 dni u mnie trwają dzisiaj już 41 , a okresu brak . Zrobilam dwa testy. Jeden 30 i jeden pare dni po tym i negatywne. Dodam , że nigdzie nie podróżowałąm , nie miałam stresujących momentów. Moja waga jest ciągle taka sama. Nie stresuje sie tym czy bedzie @ czy jej nie bedzie bo nie zabezpieczamy sie ale tez jakos bardzo nie myslimy o tym , ze musi byc dziecko i juz. Moze to jakaś choroba? Miala któraś z Pań tak ? Dodam , ze jeszcze mnie delikatnie piersi bola;/

Gość buahahahahahahahhaahah
kuurwa NASTEPNA POJEBANA

I OD RAZU MUSIALA IDIOTKA TOPIK NA CIAZY ZALOZYC IDZ W PIZDU GLUPIA BABAO

Gość sielankowaaa
Skoro to Cię nie interesuje to nie czytaj ;/

a wlasnie ze bede i bede cie wkurwiac..hehehe

nie gniewaj się, ale chyba rzeczywiście trochę mało dojrzałe to Twoje podejście. Zrobiłaś testy-skoro negatywne, zrobione w odpowiednim czasie to chyba w ciaży nie jesteś. A co do choroby- no nikt tu wróżką nie jest ;)

Gość a bzdura
ja robiłam 3 testy i pewna byłam ze w ciąży nie jestem. DOstałam świetną prace w banku i co???? Dzidzia byla w drodze! Popracowałam poł roku i koniec! A dzidzia ma juz skonczone 2 latka, a ja ciesze sie macierzynstwem :)

Gość sielankowaaa
skoro nie masz lepszego zajęcia to proszę Cię bardzo :P ale ja nie mówie , ze to ciąża , ciekawa jestem czy , któraś Pani tak miała i czy @ przyszła , czy musiała jakieś leki brać i tyle .

Gość wladyslava
Musi tak każda jedna osobny temat zakładać na temat swoich opóźnień okresu? Mozesz być w ciaży, a możesz nie być w ciąży. Mogą cię cycki bolec przed okresem, mogą z powodu poczatku ciaży, a mogą tak sobie dla śmichu boleć. Do lekarza to chyba na razie nie ma po co isć, ale jak chcesz, to idź.

Gość sielankowaaa
a bzdura - dziekuje za odpowiedź :)

Gość wladyslava
A ja tak - miałam tak pare razy, ze okres się spóźnił nawet i do 2 tygodni. I ciąże to to chyba nie były, no moze raz, bo wtedy test był pozytywny, ale po 2 tygodniach przyszedł okres

Gość Mano
Ojjj ojoj dostaniesz na dniach takiego wylewu że ci transfuzje zrobią, pójdzie jak z kranu i nie będzie końca.