Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaBardzo

Upławy. Od zawsze na zawsze?

Polecane posty

Gość ZaniepokojonaBardzo

Od kiedy dostałam pierwszy okres, bardzo dawno temu, mam upławy.. Bez wkładki hig. nie ruszam się nigdzie, nawet po domu. Jest to bardzo uciążliwe. Ginekolog stwierdził, że wszystko jest w normie. Czy są inne kobiety, które tak mają? Czy to można jakoś, nie wiem, zlikwidować? Pozbyć się problemu?

Skoro ginekolog stwierdził, że wszystko w porządku to moze to nie są upławy a po prostu śluz? Przeważnie w fazie płodnej jest najwięcej śluzu, a noszenie wkładek to akurat niemalże norma i nie masz co się tym przejmować :)

Gość maguusiaaaa
Mi ginekolog powiedziała, że taka już moja natura. Cytologia zawsze wychodzi w normie. A śluz prawie codziennie mam również od zawsze i już się przyzwyczaiłam do tego.

Gość BlackButterfly
Także mam to samo, co Ty :( jest to coraz bardziej uciążliwe:(

Gość Tomaszekk
Ale to jest śluz taki jak się podniecacie, czy inny??? Jaki to ma kolor smak, zapach?

Gość jusaa
też tak mam,strasznie uciążliwe, chciałabym czasem wyjść bez cholernej wkładki:/

Gość stylowa
Kiedyś mi bardzo przeszkadzało,że na co dzień musiałam używać wkładki,teraz jest odwrotnie-nie wyobrażam sobie wyjścia bez niej ,czuję ,że to bardzo higieniczne,dobrze ,że wkładki istnieją. Może nie wypróbowałaś wszystkich typów wkładek,ja mojej nie czuję wcale

Gość to widze e nie tylko ja tak
mam.... ja nie lubie wkladek wiec uzywam tamponow...... fakt ze aplikacja zajmuj moze z 10 sek. ale chcialabym nie meic takiego problu, w meisuac moze mam ze 3 dni kiedy ''nic mi nie leci''....

Gość TAMPONYY
Tampony na upławy?, dopiero sobie mozesz narobic kłopotów..

Gość wkładki to podstawa
ja również mam dość duże ilości tego śluzu, ale wcale mi to nie przeszkadza. a wkładki to podstawa! źle się czuje nie mając wkładki. trzeba wybrać odpowiednie, których się nie będzie czuć. ja przetestowałam miliony różnych marek i osobiście najbardziej jestem zadowolona z naturelli. :) higiena to podstawa, tylko trzeba pamiętać, żeby często je zmieniać jeśli ma się obfite "wycieki". :P pozdrawiam i polecam naturellę. :p

tez to mam...uzywam tych ultracienkich alwaysow,w takiej gumowej paczce,fajne sa...ale prawda tez taka,ze jak sie bierze tabsy,to sluzu jest mniej:)

Gość Eve111
ja też juz od młodości mam ten sam problem,nie ma dnia bez wkładki osobiście lubie bella te nowe zapachowe jest chyba 4 rodzaje sa cieniutkie i nie odklejają sie i sa z folia czyli spokojnie mozna w nich chodzic cały dzień,i są tanie. wg mnie problem jest wtedy kiedy sie chce nosic stringi i wkładke odpowiednią to tego rodzjaju majtek to wtedy nie do konca jest fajnie . ale taka czasem natura nasza...

Gość BlackButterfly
A ja czuję dyskomfort :( cały czas mam wrażenie, że mam mokro:( i ten śluz u mnie bynajmniej ma taki specyficzny zapach... taki trochę serkowaty :( Najgorsze jest to, że jak wyschnie, na bieliznie zostają jakby białe 'zacieki' .. :( Chyba też zacznę używac wkładek, bo strasznie mi się przez to bielizna niszczy:(