Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzbietaaa

Stosunek przerywany

Polecane posty

Gość elzbietaaa

mam pytanie otoz ja i moj chlopak ostatniej nocy wspolzylismy 3 krotnie bez zabezpieczenia byl to stosunek przerywany po kazdym wytrysku dokladnie wycieral penisa jakie jest prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze?

Gość hhhhhgggcfddd
zależy w którym dniu cyklu jesteś

Gość elzbietaa
nie jestem pewna ale to raczej byly dni plodne...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mógł sie myć to byłoby mniejsze ryzyko, a tak no cóż szanse na ciaze bardzo duze, jesli nie planujesz dziecka to biegiem po postinor do gina

Gość elzbietaaa
a jesli to zrobilam juz 2 tygodnie i 2 dni temu? to wciaz pomoze? ale nie mam zadnych objawow jak narazie..

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a to juz po ptakach, Postinor trzeba wziaść do 78 godzin po stosunku. Pozostaje Ci czekac na okres

Gość elzbietaaa
a po jakim czasie moga wystapic jakiekolwiek objawy? czy jesli minelo juz 2tygodnie i 2 dni to znaczy ze nie jestem w ciazy?

Gość elzbietaaa
a jakie beda pierwsze objawy?

Gość odpowiem tak że ruletka
mi lekarz powiedział, że będę miała wielkie problemy zajść w ciąże, bo tyłozgięcie macicy.... i .... (zapamiętałam tylko to sformułowanie:) więc o nim piszę) Więc sobie pozwoliłam na luz, bo skoro pewnie w przyszłości będę musiała płacić kupę kasy za dziecko, które chciałabym mieć w przyszłości, i kupę kasy, żeby go nie mieć w tej właśnie danej chwili, to szkoda kasy. No i bawię swoją ślicznotkę:):):). Wyszła od pierwszego odstrzału:):):). Jestem szczęśliwa, a medycyny nikt nie zrozumie:):).

Gość bez nicka i podszywów
wycierać to sobie mógł ale dupę wiesz :O czy wy w podst jesteście ? tylko życzyć gromadki dzieciaków normalnie ...

Gość bez nicka i podszywów
stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji, gdy doszło do wytrysku raz w nasieniowodzie pozostaje część spermy więc gdy był seks po raz 2 czy 3 to za każdym razem część spermy mogła wypłynąć z prejalukatem do środka. Taka anatomia

Gość elzbietaaa
nie prosilam o bluzganie tylko o odpowiedz. czy jest ktos kto potrafi odpowiadac sensownie na zadawane pyania? jesli tak to prosze pomozcie to dla mnie naprawde wazne... jakie objawy wystapia jako pierwsze i kiedy powinno to nastapic?

Gość elzbietaaa
ale jesli wycieral go bardzo dokladnie to mogla nastapic ta sama sytuacja?

Gość elzbietaaa
odpowie mi ktos? jakie sa pierwsze objawy i kiedy powinny sie zaczac?

Tak, jak pisał(a) "bez nicka i podszywów" - plemniki z poprzedniego stosunku zostają w nasieniowodzie i tak naprawdę dopiero oddanie moczu daje pewność ich zabicia. Objawy ciąży? Nie wczesniej niż po 10-14 dniach, a i tak będą to raczej objawy nieswosite, podobne jak przed okresem czy owulacją. Jakieś bardziej widoczne zazwyczaj pojawiają się dopiero w dalszych tygodniach ciąży (ok. 5 tc).

Gość haaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno , jeśli nie jestes bezpłodna to ciąza na 99% gwarantowana! gratulacje :)

nie strasz dziewczyny - szansa to max. 25-40%