Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boi się związku

Dla tych co się boją związku

Polecane posty

Gość bobrom mowimy nie
moj nick odnosi sie jedynie do tych bobrow miedzy nogami

Gość lubiem keczup
dziękuje, że dostrzegasz mój potencjał, niektórzy uważają że skoro nie ufam zwolennikom musztardy i lobbuje na rzecz keczupu to nie postępuje właściwie, to że jestem keczupowym ortodoksem i przyjaźnie się z bobrami i Grażyną z kotliny kłodzkiej nie oznacza że odstaje, z resztą grywam na waltorni i to mnie odstresowuje.Co do tematu uważam, że nie należy się bać przyszłości tylko brac to co rzuca nam los pod nogi! Czasem erzuci bobra, czasem świstaka czy nutrie nigdy nie wiadomo!

Gość boi się związku
Nigdy się nie bałem że mnie ktoś wyśmieje z takiego powodu i z tego co już wiem nie staż a to "coś" w środku czyni nas dobry lub kiepskich w te klocki ;) Dziwne że o tym nie wiesz hie hie :P Lubiem ketchup bardzo fajna wariatka- w bardzo pozytywnym znaczeniu tego słowa :):):)

Gość człowiek biedronka
ooo to super ...zatem leite ribeiro co w wolnym tłumaczeniu znaczy czorchaj bobra!

Gość człowiek biedronka
Fajna wariatka hm... kochana bądź zawsze tą samą sympatyczną uśmiechniętą dziewczyną ! myślę że zasłużyłaś na miano Matki Polki! Jak się z tym czujesZ?

Gość lubiem keczup
nie czochrajcie bobra to niehumanitarne sprzeczne z podstawowymi prawami człowieka, bobry też chca być wolne od tortur bo się boją!

Gość człowiek biedronka
komu pragniesz podziękować ?

Gość lubiem keczup
chcialabym podziękować akademii:)

Jeśli przyjdzie coś, czeo naprawde pragniesz to strach może się okazać małą przeszkodą do przezwyciężenia. Może do tej pory kobiety, które spotkałeś nie były dla Ciebie wystarczająco silną motywacją do walki z tym strachem. Ale trzeba kiedyś wychylić głowe ze skorupy! Tylko ostrożnie, nie prosto pod nadjeżdżający samochód!

Gość boi się związku
Co to za of top się tu zrobił? :P

Gość człowiek biedronka
korzystając z okazji pragnę pozdrowić całe Mazowsze i podziękować podziękować Matce Bożej Królowej Różańca z Pompei

Gość boi się związku
Do ork1986 To prawda, raz się wychyliłem i zarobiłem.. nie było fajnie :(

Gość człowiek biedronka
Kiedys wychililam głowke przez drzwi ześlizgnełam sie i spadłam do lasu.Wtedy zgubiłam obroże.Szukałam Mikołaja i kogoś kolwiek ale się nikt nie zjawił.Potem zaadoptowała mnie ina biedronka która była prawdziwa a ja postanowiłam nikomu o tym nie muwić aż do tej chwili...

Gość boi się związku
Dobranoc, wszystkim wariatom i wariatkom ;)

Gość lubiem keczup
Uważam że temat jest super, jestem bardzo zadowolona z tego, że tu jestem i że tak ciepło mnie przyjęto, pragnę z tego miejsca pozdrowić Warmię i Mazury oraz bobr Stefana. Autorze bedziesz zadowolony z tego topicu zajdziesz tu bowiem źrodło cennych informcji na temat lęków i obaw związanych z budowaniem nowego związku jak również porady jak z tymi stanami walczyć. Pozwole tu sobie sparafrazować baraka obame "Jes ju ken"