Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelska kobieta

Przestarzały typ myślenia

Polecane posty

Gość ---888---
autorko Ja gardzę takimi kobietami z tego powodu, iż same z siebie robią mięso do ruchania. Zaprzepaszczają to co innym, mądrym kobietom udaje się osiągnąć.Swoim postępowaniem powodując, że mądra kobieta może mieć głupawe propozycje ze strony faceta, który na swej drodze napotykał takie właśnie "damy". Przykładem pustaka, który uważa, że jest wartościowym z powodu posiadania adoratorów "tracących głowę" jest Krokodylek. Jeśli kobieta uważa się za wartościową, bo ktoś chce ją ruchać to chyba jest to żenujące, nieprawdaż?

życie intymne to jak nazwa wskazuje ===to coś tylko naszego. Nie mam zamiaru chwalić się innym ,na której randce idę do łóżka z facetem,tak samo nie interesuje mnie,ze pani Y,uznaje seks tylko po ślubie. Moralność i zasady każdy ustala sobie sam i tyle!

888-> Piszesz tak, jakby seks był tylko dla facetów, jakby to był ich przywilej, a przecież to potrzeba ludzka. Kiedy facet robi to na prawo i lewo, to w takim razie też "robi z siebie mięso do ruchania" :o Właśnie o tym jest ta dyskusja. Kobieta uprawiąca seks na pierwszej randce nie robi tego sama, tylko z kimś, dla kogo również jest to pierwsza randka ;)

Diabelska postawiła ciekawe pytania w topiku. Zwróćcie uwagę, wstydzą się przede wszystkim kobiety, które nie nauczyły się czerpać prawdziwej przyjemności z seksu, nie odkryły pełni potencjału swojej kobiecości. Najczęściej traktują seks jako argument przetargowy albo coś, o co facet musi się starać, wykazywać to może w nagrodę dostanie. Po roku, hehehe:) Zdarzało mi się dogłębniej poznawać kobiety na pierwszej randce i kiedy wracam myślą do tych sytuacji, to zawsze czuję się wspaniale :classic_cool: Ani razu, nigdy nie pomyślałem o którejś z nich że jest dziwką czy puszczalską.

Gość doglebniej poznawac
kobiety DOBRE :D

Gość jak ma to sprawdz
autorko, a czy nie uwazasz, ze to wlasnie ty w takie gierki sie bawisz? o czym ty kobieto piszesz? najpierw o seksie dla samego seksu a pozniej o gierkach w milosci? co ma jedno do drugiego? tworzenie zwiazku to nie gra, a poznawanie czlowieka, tworzenie z nim prawdziwej szczerej wiezi opartej na zaufaniu, przyjazni gra moga byc twoje konskie zaloty przed seksem

Gość diabelska kobieta
nie bawie sie, poniewaz nigdy jeszcze nie przezylam takiej sytuacji. i tak samo uwazam, ze glupie gierki to takie niby zdobywanie ze strony faceta, i takie niby nie dawanie po sobie poznac kobiecie, ze sie nim interesuje. dla mnie to jest chore, jesli obie osoby oczekuja tego samego powinny sie okreslic, a nie bawic w gimnazjum

Gość diabelska kobieta
a w takich sytuacjach (jesli juz do takich dojdzie) przewaznie zawsze pokrzywdzona zostaje kobieta. albo w jedna albo w druga strone. jesli krytykujemy kobiete, skrytykujmy takze i mezczyzne. jesli mezczyznie dajemy przyzwolenie, kobiecie takze ono sie nalezy.