Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelska kobieta

Przestarzały typ myślenia

Polecane posty

Gość diabelska kobieta
E tam, jak masz dobrych kumpli, ktorzy czujesz ze zywia do Ciebie sympatie to mysle ze to nic takiego zlego. A patrzac na 90% dzisiejszych facetow to oni teraz sami robia za kobiety lubia jak sie o nich zabiega itp

Gość diabelska kobieta
Zalezy jeszcze w jakim towarzystwie sie obracasz, znam facetow, dla ktorych nie jest to cos dziwnego

Gość diabelska kobieta
A ja tam wole spontaniczne sytuacje, nie chce mi sie czekac, az on bedzie proponowal spotkanie, wole zeby to bylo z checi obojga, a nie siedziec i obgryzac paznokcie czy on oby sie odezwie. do cholery nie jestesmy dziecmi zeby bawic sie w kotka i myszke

Gość diabelska kobieta
Do mnie mowisz?:P Jesli tak to nie mam stalego nicka:)

Gość diabelska kobieta
Nie musi być, nie zrozumiałeś idei tematu:)

Gość diabelska kobieta
W pewnym sensie

Gość Krokodylka
do WIECZOROWEJ SUKIENKI: Ale masz tok myślenia! Świat, w którym żyjesz jest dla kobiet okrutny... ja nigdy tak nie myślałam (ale też nie jestem naiwna i znam swoje prawa a także prawa innych osób) i nigdy to okrucieństwo mnie nie dotknęło. Facet wykorzystuje? A ja to co? Przecież ja też wykorzystuję! I nie poszłabym z takim, co to chce zaliczyć byle kogo. W sumie NIE zdarzyło mi się iść do łóżka z kimś kogo znałam 20min...

Bo klucz ktory otwiera wiele zamkow jest dobrym kluczem a zamek ktory da sie otworzyc wieloma kluczami jest do kitu.

Gość diabelska kobieta
depeche15 następna zmanipulowana idiotycznymi hasłami ?

Gość diabelska kobieta
twierdzę co widzę nikomu do gardła nie skaczę :) beznadziejna ironia to nie ironia...

to nie sa idiotyczne hasla, tylko sama natura. kobiety sa inne niz mezczyzni, mamy inna nature ale niepowiedziane ze jest to gorsze. wiekszosc kobiet zawsze bardziej angazowala sie emocjonalnie niz facet. nie wymyslilam sobie tego. (patrz na kafe i porownaj sobie ze spisem tematow na forum dla mezczyzn :P ) km =?

Gość diabelska kobieta
Czy stwierdzenie faktu jest przejawem braku kultury ? Moim zdaniem nie.

Gość diabelska kobieta
Z tymi emocjami może i jest to prawdą, ale co ma piernik do wiatraka ? Dla mnie takie porównania nie mają jakiegokolwiek sensu, gdyż znowu ukazuje kobietę na tej gorszej pozycji

Gość Krokodylka
depeche15 też ma rację. I rozumiem to. Ja jakbym była facetem, też bym chciała mieć łagodną, kochaną kobietkę, aniołka takiego. A z tym kluczem - to świetne! Natura, no, zgadzam się! Nadal jesdnak śmiem twierdzić, że mnie ciężko zdobyć, mimo, że zdarzyło mi się kilkakrotnie pójść do łóżka na pierwszej randce. Ale jak już się z kimś spotykam, to facet wie, żę tylko jego kluczyk pasuje :) ee, Porąbaniec - jasne, że odpowiedzialność jest wspólna - nikt nikogo do niczego nie zmusza a w pójściu do łóżka na 1szej randce biorą udział dwie osoby.

Gość bjj
nie rozumiem ludzi ktorzy puszczanie sie nazywaja nowoczesnoscia lub wyszaleniem sie, sadze ze takie kobiety inteligencja nie grzesza. co do idei tematu, porownywanie kobiety i mezczyzny na tej plaszczyznie jest niedorzeczne. kobiety to nie tylko fizycznosc ale i charakter, zupelny inny poziom wrazliwosci, male dziewczynki bawia sie lalkami nie samochodzikami, inny styl ubioru itd. wszystko to odzwierciedla charakter i poziom uczuciowosci... do sedna, kobieta uprawiajaca mechaniczny sex dla normalnego feceta jest wyrzuta z uczuc zimna suka i najzwyczajniej nie traktuje jej jako partnerki tylko jak worek na sperme.

Gość diabelska kobieta
Nie powiedziałam, że jest idiotką, powiedziałam, że hasła tego typu są idiotyczne i jakkolwiek pozbawione sensu, choć na siłę próbuje się im ten sens nadać

Gość diabelska kobieta
Tak jak i facet mechanicznie uprawiający sex...zimny skurwiel służący do zaspokojenia, bo z takim nie pożyjesz:)

'gdyż znowu ukazuje kobietę na tej gorszej pozycji' to juz twoja interpretacja. bycie emocjonalnym to moim zdaniem raczej powod do bycia dumnym, gdyz ukazuje to twoja intelktualna wyzszosc ponad zwierzecymi instynktami.

Gość Krokodylka
bjj to chyba mało o życiu wiesz.

Gość bjj
"bjj to chyba mało o życiu wiesz." poniewaz ?

Gość diabelska kobieta
Aha emocje...a mi ten tekst skojarzył się z jednym

beznadziejna ironia to nie ironia... o Nauczycielu i Mistrzu, wskaż co sens posiada, a co nie, bym nie zbłądziła więcej, pojęć mylnie używając pocieszające, że kobiety nawet tracąc, potrafią się cieszyć byciem nowoczesną

Gość diabelska kobieta
zołza niby co tracąc ? każdy powinien żyć wg własnego serca a nie być zdaną tylko na faceta każdy po równo powinien wykazywać inicjatywę a i tak w dzisiejszym świecie prawdziwych rycerzy nie ma

'Aha emocje...a mi ten tekst skojarzył się z jednym' w przypadku znaczacej ilosci kobiet seks i emocje sa ze soba scisle powiazane.

co ma bycie zdaną na faceta do 'przygodnego' seksu? co do rycerzy- chciałoby Ci się zdobywać kogoś, kto sam, ciesząc się nowoczesną światłością umysłu, będzie o Ciebie i tak zabiegał? skoro kobieta przejmuje rolę rycerza, nie powinna chyba narzekać, że facet nie mógł się jako rycerz wykazać daleka jestem od określania kobiety dziwką, a faceta samcem alfa, zasadniczy pogląd mam ten sam, ale dostrzegam to, że to kobiety na tym tracą, nie mężczyźni

Gość diabelska kobieta
Na swój sposob te gierki są tak nudne i dziecinne, że aż ludzkie pojęcie przechodzi. Czy zabawa w kotka i myszkę to przypadkiem nie zabawa dla dzieci ? Jeśli oboje chcą czegoś więcej niż koleżeństwa powinni postawić na szczerość, w końcu miłość to nie głupie gierki. I nie mówię tu o jakimś narzucaniu, po prostu albo w jedną albo w drugą stronę działamy.