Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelska kobieta

Przestarzały typ myślenia

Polecane posty

Gość diabelska kobieta

Przypuśćmy taka sytuacje Pierwsza randka, jest miło i oboje idą na całość Dlaczego tylko kobieta się wstydzi ? Dlaczego tylko na nią spada odpowiedzialność tej sytuacji, ona jest szmatą a facet wychodzi z twarzą ? Nie znam tego z autopsji, ale czytając niektóre tematy to nawet kobieta za kobietą stanąć nie potrafi. Ciekawe dlaczego ? Przecież oboje są "winni" sytuacji, oboje zrobili to samo.

Gość wieczorowaa sukienkaa
na 1 randce to ja chcę wiedziec jaki Pan ma charaker!!!:)

Gość diabelska kobieta
Ja w sumie tak samo, ale temat dotyczy czego innego :)

to zależy jaki facet ,jaka kobieta - nie uogólniaj

Gość haaaaaaaaaaaaaa
niestety wiele osób patrzy zupelnie inaczej na obydwie płcie: kobieta sie puściła ,a facet się zabawił.... tak to juz jest ja sama mialam pare sytuacji na jedną noc i nie czuje ie z tym źle , trzeba korzystac z zycia , a co inni na to...? nie obchodzio mnie to :)

Gość diabelska kobieta
Jasne, że zależy, tylko zastanawia mnie podejście osób, które w tej sytuacji potępiają kobiety, szczególnie gdy są to same kobiety !

Gość diabelska kobieta
haaaaaaaaaa jeśli ktoś ma się obwiniać w ogóle, to oboje, bo przeciez zrobili to samo

Gość awyye

Gość diabelska kobieta
no różnie to bywa :) ale jeśli już ktoś potępia, powinni potępić obie osoby, a nie tylko kobietę

Gość Krokodylka
O Chryste, Ja kilka razy poszłam do łóżka na pierwszej randce. Byłam świadoma tego, co robie i nie oczekiwałam związku po tej nocy. Za każdym razem facet tracił dla mnie głowę wtedy. I to nie dlatego, że byłam w łózku taka świetna, tylko chyba dlatego, że niczego po tym nie oczekiwałam. Po takiej nocy, za jednego wyszłam za mąż (co prawda już się rozwodzę ale z mojego pomysłu) a z drugim zaczynam właśnie cud związek. Obaj latali za mną....

Gość a wy ciagle sie klocicie
ja poszlam na calosc na 1 randce i absolutnie sie nie czuje z tym zle:) bo to byl czysty seks.

Gość diabelska kobieta
A np w jaki sposob sie zachowujecie, ze potem faceci traca dla was glowe?:)

Gość Krokodylka
No, właśnie, "od dupy strony"... u mnie wszystko jest odwrotnie. czasem to upierdliwe, bo cośtam tracę ale ogólnie lubię siebie taką "odwrotną", heh czuję się jedyna w swoim rodzaju :)

Gość Wiesz dlaczego tak jest
Bo taka jest ogolnie przyjeta norma spoloczna czy nam sie to podoba czy nie. Wiekszosci nie zmienisz. Dla mnie ani ta kobieta ani ten facet nie sa niczemu winni, a prawdziwym powodem strachu przed seksem, ktory jest przeciez czyms naturalnym sa pewne zakorzenione nienormalne obyczaje naszych babc.

Gość Krokodylka
Jak się potem zachowuję? Jestem miła, uprzejma ale nie chcę niczego. Taką postawę da się wyczuć. Nie dzwonię, nie oczekuję, a jak spotkam przypadkiem, mówię zwyczajnie: cześć, co słychać u ciebie?

Gość diabelska kobieta
Dla mnie żadne normy społeczne nie istnieją:) Kieruję się swoimi potrzebami. Bo ludzie powtarzają te kłamstwa przez wieki dla zwykłej wygody, a nie z własnego serca

Gość diabelska kobieta
Niestety takie gierki choć mogą dodać pikanterii też są trochę niezdrowe. Spontaniczność, naturalność szczególnie w stosunku do miłości jest najważniejsza, niestety nie wszyscy mężczyźni potrafią to pojąć.

bo to taka polaczkowa obłuda. Trzeba tępić takie myślenie. ( zwłaszcza panowie (z racji komfortowej ze swego punktu widzenia postaci swojej osoby) chętnie potępiają dziewczęta czepiące radość z seksu) W naszym kraju ciężko, ale pora z tym skończyć. Seks moi drodzy nie jest grzechem. a kobieta poznająca jego arkana to nie puszczalska a co najgorzej hedonistka :)

tak.ale idziesz z kims na sex..a wiec w ustronne miejsce...nie znasz faceta..i nie wiesz, czy cie nie zabije..itp.. To swiadczy o braku myslenia. naiwnosci. Po to są randki by poznac kim on/ona jest.

Gość diabelska kobieta
Dokładnie, faceci powtarzają ten schemat i wmawiają to kobietom dla własnej wygody, żeby przypadkiem kobieta kiedyś go nie przerosła w te klocki :D No tak najlepiej skakać z kwiatka na kwiatek, a na żonę szukać dziewicy. H I P O K R Y Z J A

Gość Krokodylka
No właśnie, ja sobie to już dawno w głowie ułożyłam. Te NORMY SPOŁECZNE. One czemuś służą, w tym przypadku służą temu, by uniknąć rozgoryczenia, jakiem może przynieść zawód. A zawieść się można w sytuacji szybkiego seksu na dwa sposoby: 1. brak szacunku ze strony partnera, za to, że szybko nas zdobył seksualnie - dlatego ważny jest dobór partnera. Wymuskane kretyny mnie nie interesują. 2. zakochanie i oczekiwanie czegoś więcej - muszę się liczyć z tym, że partner nie będzie chciał mnie na dłużej i to jest odpowiedzialne pójście do łóżka (emocjonalnie); oczywiście nie wykluczam po tym związku, ale to już facet musi się postarać. i to się nazywa zdobywanie. bardzo trudno jest mnie zdobyć... Wracając do norm - mnie nie są potrzebne: umiem dbać o siebie bez nich. i nie jest mi przykro. Ani innym.

Gość diabelska kobieta
Też uważam, że ten potencjalny łóżkowy facet musiałby być ok, dobry kumpel, ale przede wszystkim posiadający klasę, natomiast nie obszczymurek myślący średniowiecznymi kategoriami i przeżywający przed kolegami jak to mu "ssała aż po kule" :/

Gość diabelska kobieta
pewne cechy charakteru a natura to 2 inne sprawy ;p

23:55..na 100 facetów tylko 5-10 bedzie ok. I łudzisz się, że ten wyrwany przez ciebie w clubie to akurat ten ok:)? wiec nie mów mi, ze sex na 1 randce z kims kogo dopiero poznajesz jest czyms dobrym i bezpiecznym! kobiety sa głupie, jednak.

Gość diabelska kobieta
nie, oboje chcemy tego samego, tylko właśnie przez to postrzeganie kobiety jakby bardziej się tego boją

Gość diabelska kobieta
Ale nie mowie o nieznajomych, taki nawet nie wchodzi w gre. Ogolnie poki co zaden nie wchodzi w gre Mowie ogolnikowo :)

Gość Krokodylka
Ja tez nie w klubie. To znajomi, którzy mają na mnie oko i z którymi już zamieniłam choćby parę słów. I wyluzujcie, kobiety. Ważne, żeby się nikomu krzywda nie działa. To wszystko.

niestety mało jest fajnych facetów, a ich tok myslenia taki: zaliczyc. I mylisz się, że on cię nie wykorzystuje. Wykorzystuje. Zamiast isc do burdelu, anal, ssanie po bile- cytuję może wymiana z inną parą itp Bóg wie co jeszcze ma u ciebie gratis, za drinka, bo znacie się 20 minut. A ty aby nie wyjsc na zła kochanke, zobisz wszystko, bo cie obgada przed kolegami.. feminizm jednak krzywdzi kobiety...bo zwalnia mezczyzn z ich dbania, zabiegania, nawet w związku.