Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Kobiety lubicie mężczyzn uzdolnionych poetycko?

Polecane posty

Gość discodaja
dobranoc :)

Gość takie cudo
ja też nie śpię:) i się nie chce dziewczyny, kolegi nie ma, no to szczerze ;) on siebie nie ma na myśli tytułując ten topik co :D

Gość gfgrrooor
szczerze? oj ma ;) a jak wam sie wydaje?

Gość discodaja

Gość discodaja
też tak sądzę. bo po co zakładać temat który by nic nie wyjaśniał?

Gość takie cudo
ehm... myślałam że uzdolniony... ciekawe ile ma lat ;) bo jak stary to hehe nie będę kończyć

Gość discodaja
a ciekawa jestem czy mężczyźni lubią jak sie ich uwodzi? pewnie zdania beda podzielone: jedni powiedza tak, a drudzy nie

Gość discodaja
wiesz nie wydaje mi się aby on był stary. mam takie przeczucie

Gość takie cudo
no lubią... ale czy każdy z nich traktuje poważnie relację z panią która ich uwodzi to już różnie :) no chyba że uwodzicielka jest natrętem ... to już bardziej różnie

Gość discodaja
tak racja, moga lubic ale powaznie to nie traktować ani nie żywic tez glebszych uczuc

Gość discodaja
a różnie to z nimi bywa

Gość takie cudo
mam nadzieję że dopiero zaczyna :) ale znam starego co knoci takie rzeczy i uważa się za poetę haha to jest przypadek nieuleczalny :) co gorsza... zero progresu :D

Gość takie cudo
ja uważam że właśnie te co uwodzą wzbudzają w nich silne emocje... ale to za mało na gwarancję miłości :)

Gość discodaja
pewnie masz racje :)

A ja to przeczytałem xD temat jest taki bo ktoś zadał pytanie czy Kobiety mają uczucia w innym temacie, chciałem by ten temat byl odpowiedzą troche brutalną bo skoro mężczyźni mają mózgi w takim razie Kobiety mają uczucia:) Nie jestem starym zgredem i już podawałem mój wiek Pani Discodaja Powinna wiedzieć:) Aha i mężczyźni lubią być uwodzeni ale nie wiem czy była by z tego Miłość, to uwodzenie musaiło by być obustronne:) mam nadzieję że ktoś z tego tematu jeszcze to przeczyta

Gość discodaja
tak podawałeś wiek tyle, że to tylko net :D a w uwodzeniu były takie przypadki, że to kobieta uwodziła mężczyznę i się w niej zakochał

mężczyźni nie mają na tyle odwagi żeby podjeść do nieznajomej kobiety która mu się podoba i z nią rozmawiac:P nooo internet i nigdy nie wiadomo Kto siedzi po drugiej stronie:)

Gość discodaja
to dziwne, że mężczyźni tak to odwagi nie mają a jak co do czego to zaczepiają. widocznie mezczyzna który nic nie zrobił w tym kierunku aby być z kobietą najwidoczniej nie jest nią zainteresowany. nie wierze w to, że mężczyzna tak łatwo by rezygnował z miłości:) sama wiem to na swoim przykładzie.

ja lubię. bo mój taki jest. kiedyś miał swój zespół-świetne teksty, 2 lata temu napisałmiwalentynkę coś ala wiersz-ale na codzień z wierszem na ustach nie chodzi

Gość discodaja
walentynki jak ja ich nie lubie :( bo zawsze wtedy jestem SAMA.

ja też nie, ale w tamte miałam doławięc mi napisałi dołączył piosenke ,,love me tender'':)

Owszem zaczepiają ale jak im ta odwaga przyjdzie:) albo po alkoholu albo w grupie atakują jak wilki xP Discodaja ty jeszcze nie śpisz czy już nie śpisz?:)

Gość discodaja
a jak dla mnie ta piosenka jest zbyt słodka.

Gość discodaja
spałam i miałam dziwny sen. musiałam uratować od śmierci mężczyznę który mówił, że jeśli kogoś nie znajdę (takiego magika) to on umrze. a ja w tym śnie go szukałam, wszystkich się wypytywałam czy nie wiedzieli ,,magika'' a później skakałam na skakance, a potem kiedy skończyłam zdałam sobię sprawdę, że go nie znajdę :( nie pomogłam przeżyć

Walentynki to pogańskie święto płodności:) albo mi się myli albo nie, kiedyś tak słyszałem, w tamtych czasach każdy z każdym :P a teraz to nawet nikt nie chce wysyłać kartek :( a ja wiem co zrobie wyśle kartki wszystkim dziewczyną jakie znam:)

Gość discodaja
przeczytaj mój sen. a tak to powiem wam, że dobrze jest mi się dogadać z mężczyzną gorzej z kobietą. albo niektóre są puste, albo jakieś chamskie, albo narcyzowate a z mężczyzną to co innego pogada normalnie :)

jejku ale sen:( nie przejmuj się sny się tłumaczy na odwrót :) ja nie pamiętam swojego snu dzisiaj bo mnie obudziła pani od gazu;/ przyszła spisać licznik

Gość discodaja
nie był to miły sen a mimo tego nie mogłam wstać i spałam, ale się nie wyspałam