Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Kobiety lubicie mężczyzn uzdolnionych poetycko?

Polecane posty

W tym śnie widzę twój strach, boisz się temu chłopakowi powiedzieć dlateog masz takie sny, ale nic się nie bój:) życie nie jest takie kruchę jak się wydaje:) Poradzisz sobie i znalazła byś takiego magika co by was wyciągnął z sytuacji:) każdy może być magikiem:) wystarczy pare dobrych i pomocnych słów:) to jest magia:)

To nie przystoi dzisiaj Kobiecie być Kobiecą?

Gość discodaja
tak masz racje boje się mu to powiedzieć. ale niedługo napisze mu smsa :( a powiem, że tak mi się nie chce zaczynać rozmowy przez smsy. mam wrażenie, że ten mężczyzna byłby szczęśliwszy gdyby mnie nie poznał. by nie cierpiał a tak to łudzi się, że do niego coś poczuje, tęskni, czuje się samotny.

Gość do Kociek
Poeta, a robi błędy ortograficzne? :O

Gość discodaja
no i co z tego? ja też robię czasami błędy i to o niczym nie świadczy. mam się wstydzić tego, że jestem ,,dyslektyczką''

Gość do Kociek
Ale ty chyba nie masz aspiracji do bycia poetką...

Gość discodaja
kiedyś miałam, czasy się zmieniły od kiedy poznałam poetę, który zmienił mój ''ideał '' mężczyzny:)

Boisz się w ogóle mu o tym powiedzieć? Czy tylko boisz się jego reackji? musisz znaleźć w sobie odwagę im dłużej on jest szczęścliwy tak długo ty cierpisz:( ale możesz mu powiedzieć że będziecie przyjaciółmi dobrymi:) żeby nie pisał do ciebie ze cię Kocha tylko że cię lubi:) przecież jak będzie przyjacielem to cię to nie będzie aż tak denerwowała jego nachalność:) (Nie to że jestem Poetą poprostu napisałem to kiedyś, i mam dysortografię i to jest głupie:( jak piszę wolno i się zastanawiam nad słowami to piszę bez błędów a jak piszę szybko to niestety ale błędy) - Ale nie ma co się przejmować to i tak mi w niczym nie przeszkadza:) Dasz sobie radę:) trzeba wytłumaczyć mu że tak będzie najlepiej:)

Gość do Kociek
Gratuluję Ci :) Co nie zmienia faktu, że poeta to mistrz słowa i jeśli nie zna dobrze własnej mowy ojczystej, to niech sobie lepiej daruje, bo naraża się na śmieszność.

Gość do Kociek
Nie ma się co zasłaniać "dys", tylko ćwiczyć :)

Gość discodaja
oj od razu ,,narażać się na śmieszność'' to zwykła przesada, wyolbrzymienie czegoś co w zasadzie nie ma wielkiego znaczenia. owszem lepiej jest nie robić błędów, ale co was to obchodzi? (o np. dlatego wkurzają mnie kobiety), ważne jest to aby pisać dobrze wiersze :)

Gość discodaja
wiesz, ale on tego nie rozumie, on sobie wyobraża coś czego nie ma. on nie potrafi zrozumieć tego że JA TYLKO GO LUBIE

no no:) masz rację mam nawet takie książki do tego, tyle e już uzupełniłem, idę na obiad zw.

Gość no to na porzegnanie
"owszem lepiej jest nie robić błędów (...) ważne jest to aby pisać dobrze wiersze" Masz racjem pszyjacieló nie liczy siem błond na błendzie lecz to rze som rymy - to dla wielu jusz ideauem bendzie...

Gość discodaja
a skoro nie robisz zupełnie błędów to może pójdź na humanistykę? i tam popisuj się swoją rozległą wiedzą na temat pisowni wyrazów, oświeć o wszechmocna swoją mocą galaktyczną XD że Ty zawsze jesteś nieomylna.

Dlatego nie idę na Humanistyczne studia:) Ale ten chłopak nic sobie nie zrobi, przecież skoro sam sobie uroił to że ciebie Kocha to też sam to zrozumie że nic z tego nie będzie, nie jest tak dziecinny żeby utwierdzać się w tym błędzie i brnąć dalej w ten wyimaginowany związek, przecież on ma 21 lat:/ na pewno dojdzie to do jego główki wkrótce:) Musisz być silna i nie dawać się jego chorym aspiracją:) Wiem że sobie poradzisz, utrzymuj go w przekonaniu że to tylko przyjaźń nic więcej:) dasz sobie radę:) a co do poezji to ja moim planem nie jest zostanie poetą

Gość discodaja
napisałam o humanistyce osobie wyżej ^^

A co myślicie o uzdolnionych artystycznie? To tylko jakiś wymysł i liczy się tylko ćwiczenie? Każdy może być artystą czy artystą się rodzi?

Gość discodaja
nie każdy może być artystą, trzeba mieć do tego dar. nie wiem mam przeczucie że gdyby nie kobiety to żaden mężczyzna by nie pisał wierszy itp... jesteśmy więc ich inspiracją. nie wierzę w osoby tak natchnione poezją bez powodu.

Ale wcześniejszy wiersz nie był o kobiecie tylko o czym innym:) lecz świat bez Kobiet by nie istniał więc na jedno wychodzi:) Nie wiem czy trzeba mieć dar wystarczy przecież trochę wysiłku i pracy:)

Gość discodaja
ale ktoś może się starać, siedzieć nad kartką papieru dniami i nocami pisać, trudzić się i tak nie dokona czegoś wspaniałego. wiem, że Twój wiersz nie był o kobiecie, ale na pewno Twoim głównym powodem było to aby zaimponować kobietą. czyż nie mam racji? ;)

Gość discodaja
kobietom :) poprawiam się ;)

Gość fioletowaZuza
Pewnie, że lubię. Jeden facet dla mnie wiersze pisał.. ach romantyczne to było

Nie zgadłaś:) To był wiersz który miał zaimponować mężczyźnie...

Gość discodaja
mężczyźnie? uu :( czyli do kobiet nic więcej nie czujesz niż tylko ,,przyjaźń''

Nie jestem homo w 99%:) Po prostu napisałem to kumplowi (żeby mu zaimponować) który razem z kimś tam wydał tomik swoich wierszy,

Gość discodaja
a już miałam pytac co Ci sie podoba w mężczyznach. przepraszam ;)

W mężczyznach jeszcze nic xP żaden mi się nie pdoba xD nie wiem co wy Kobiety w nas widzicie:)

Gość discodaja
samo ich spojrzenie przeszywa dusze, ich uśmiech, ciepło, nie wyobrażam sobie świat bez mężczyzn.