Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katharsis...

Problem typowo łóżkowy

Polecane posty

Gość Katharsis...

Nie pójdę z tym na życie erotyczne, bo po przeczytaniu tamtych tematów zwątpiłam xD wiec bez głupich komantarzy proszę:) Otóż mam problem. W swoim nie tak bardzo krótkim życiu, miałam 2 partnerów łóźkowych. Jeden jest ojcem mojej córki (nie z przypadku ;]), niestety nas zostawił. Po 2 latach zaczęłam z kimś się spotykać. Po 2 mc zdecydowaliśmy się na seks. Tylko że w grtisie dostałam prawiczka. xD To fajne, bo mogę go wszystkiego nauczyć. Ale jednego nie jestem w stanie znieść. On ma wytrysk dosłownie przez cały stosunek, co powoduje że nie wychwytuję kiedy on kończy, bo stricte orgazmu z wytryskiem nie ma. Nagle wycodzi i mówi "koniec". xD Nie chce ze mną na temat seksu jeszcze szczerze pogadac, wiec mi nie wyjaśni ;] Co to za kurde nowy sposób na sex?:D A oważnie, to nie wiem co z tym zrobić... To mój gdugi partner, nie mam doświadczenia xD

Gość Katharsis...
Tak jakby przez cały czas kochania się, popuszczał po trochę spermy

Gość Katharsis...
To nie jest troszkę:) On już później nie ma czym wytrysnąć. Z moim ex, jego dochodzenie wspominam jako pulsowanie. I wyraźnie to czułam. Tutaj, ponieważ sperma ciągle się wydobywa, na orgazm (jeśli do niego dochodzi) nie zostaje już nic, czyli o ile dobrze się orientuję, w penisie nie ma tego "ciśnienia":) Chyba brakuje mi tej pewności że facet doszedł. Zwykle to czułam.

Gość Katharsis...
Na początku czułam się jak ciasto. Ugniatana z każdej strony prawie. Nad tym mi łatwiej pracować. Jest już całkiem fajnie:) Delikatnie mu pokazuję co i jak. Gdybym coś powiedziała to by się chłopak speszył :) A to to nawet nie od początku stricte stosunku, tylko po starcie gry wstępnej. Tak jakby nie uważał za konieczne powstrzymywania wypływu spermy.

Gość Katharsis...
Może jakiś Pan z rana zawita i powie coś mądrego xD Ja nie czuję tego napięcia jakie towarzyszy wstrzymywaniu. Bardziej mam wrażenie, chociaż aż nie mogę uwierzyć, że on nie wie że trzeba się wstrzymać, i poczekać do końca. :)

Gość to jak moj pies
ktory jeszcze sobie nie bzyknal. Tylko skakal kolo suczki, wskakiwal na nia i "budyniem" ja cala poplamil. Po czym padl zmeczony, bo myslal ze juz po wszystkim :classic_cool:

Gość jest jeszcze neidoświadczony
im częściej będziecie próbować tym szybciej facet się wyrobi przy przedwczesnym wytrysku seksuolodzy doradzają wspólne robótki ręczne by facet nauczył sie kontrolować kiedy zbliża się do wytrysku, ty go pieścisz a on ma sygnalizować kiedy jest już tuż tuż, wtedy przerywacie na chwilkę zabawę aż ciut ochłonie i zaczynacie po chwili dalej inna sprawa, może przed randką z Tobą niech facet się masturbuje wtedy nie będzie taki spięty albo pierwszą rundę uznajcie zawsze jak rozgrzewkę i nie oceniaj jej, dopiero gdy odpocznie zabierzcie się do sprawy jeszcze raz

W brew pozorom na erotycznym jest dużo stulejarzy i prawiczków, a przypadłość tu opisywana jest dość zagadkowa 10 min wytrysk to coś do księgi Guinessa :)

Gość tymoszenko
ja miałam kilku partnerów ale nie spotkałam się z czymś takim nie wiem co to jest

Gość koleś kwalifikuje się do lekar
bo pierwsze słyszę by ktoś miał taki problem to albo coś urologicznego albo neurologicznego no chyba że trochę przesadziłaś z tym ulewaniem przedwczesny wytrysk u niedoświadczonego faceta to norma, to także norma u doświadczonego który przez dłużczy czas utrzymywał abstynencję albo to zbytnia nerwowość albo faktycznie jakieś problemy ze sprzętem

Gość tymoszenko
przedwczesny wytrysk spotkałam...myśle że to zupełnie co innego przedwczesny to jak szybko dostanie wytrysk np po 4 ruchach itp ale ciągłe ulewanie i nie ma czym wystrzelić to nie spotkałam

Facet bardzo podniecony wytwarza dużo pre ejakulatu, ale ten płyn jest przeźroczysty.

Gość pierwsze słysze o czymś takim
normalny facet ma wytrysk podczas orgazmu, takie popuszczanie podczas stosunku to dziwne, zrób mu raz ręką i dokładnie przypatrz się o co chopdzi

Gość Katharsis...
teraz odkryłam , że on mi nasikał do pochwy. irygacje więc mam zapewnioną

Gość GUT UND MOTZNEE
:D