Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on chyba zwariowal

przeszukal mi caly telefon smsy zdjecia i wszytko co sie dalo....

Polecane posty

Gość on chyba zwariowal

rok temu bylam z facetem 3 lata...od 3 miesiecy mam nowego partnera...czesto rozmawiamy o moim bylym i on wie ze do niego nie wroce...wczoraj kiedy zasnelam przeszperal mi caly telefon i zobaczyl zdjecia czy kilka smsow z 2007 roku, powiedzial ze jestem wyrahowana ze czuje sie jak frajer...nie wiem co mam myslec bo JESTEM BARDZO ZLA ZE BEZ PYTANIA TO ZROBIL I JESZCZE KIEDY SPALAM.pogadajcie ze mna

Gość tymoszenko
nic nie rozumiem, który facet, jaki i kto przeszukał

Gość to zależy
Po co trzymasz smsy z 2007 roku ? Nie mów, że z sentymentu.....

Gość on chyba zwariowal
no moi obecny mi pszeszukal telefon..wiem ze z jednej strony jestem gupia bedac z kims innym i trzymac zdjecia i smsy bylego ...ale czasu nie cofne...ale czy on postapil fair przeszukujac mi caly telefon i obudzil mnie o 2 w nocy..

Gość to zależy
Dobrze zrobił, jesteś nieuczciwa wobec niego. Jakbyś sie czuła gdybyś znalazła takie rzeczy w jego telefonie. Byłoby Ci miło, prawda ?

Gość on chyba zwariowal
jestem uczciwa wobec niego mowie mu wszystko i nic nie ukrywam , nie weim czemu mialam te esy od bylego poprostu...

Gość nonoaaa
nie postapil ok,,ale ty tez nie

Gość adi_P
jak nie wiesz czemu miałas te esy to pij zwarzone piwo jestes niepowazna

Gość on chyba zwariowal
milam je z sentymentu..moj byly to pierwsza milosc

Gość nie wiesz dlaczego trzymalas
??? a ja wiem z sentymentu fatalnie zrobil grzebiac w komie ale ty wypadlas jeszcze gorzej

Gość nie wiem kto wypadl gorzej
ty zle zrobilas majac te esy ale on tez zle zrobil...nie wyobrazam sobie by moj facet grzebal mi w telefonie...gdzie jakies zaufanie

Gość nie wiesz dlaczego trzymalas
zaufanie tez ma swoje granice :) jakl dla mnie autorka je troche naderwala jak bys sie czula gdyby twoj facet trzymal fotke swojej bylej ?

Gość ty jesteś jakaś dziwna
po co komu jakieś stare smsmy? z sentymentu powiadasz? no to coś z tobą nie tak w ogóle to mslę że to prowokacja, piszesz że cześto rozmawiacie o twoim byłym, i znowu nasuwa sie pytanie - a po huj? provo jak nic...

Gość on chyba zwariowal
rozmawiamy w sensie czemu sie rozstalismy ze tak dlugo ze soba bylismy ze mielismy zaplanowany slub itp.... bylismy 3 lata w koncu

Gość 3 lata to nie tak wiele
powiem ci że jakby moja dziewczyna ciągle mi mędziła o swoim poprzednim facecie to bym do niej szybko stracił cierpliwość...to irytujace :o skoro z tamtym skończyłas to trzymaj sie wersji w s tylu - nie pasowaliśmy do siebie, koniec, z tobą mi lepiej :) i nawet jakby cie sam wypytywał o poprzedniego to powiedz że to przeszlość i nie interesują cie takie rozmówki......to tak na przyszłośc jak będziesz miec kolejnego 🖐️