Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderiona

Nie chciano mi przyjac bluzki !?

Polecane posty

Gość asderiona

Witam! Kupilam wczoraj kurtke w outlecie. Wiem, ze sprzedaja tam ciuchy uszkodzone itp. Jednak obecnie w tych sklepach sprzedaje sie wiecej ubran nowych, niz koncowek odziezy (przynajmniej w tym moim tak jest). Ciuchy uszkodzone sa zawsze opisywane. W moim przypadku tak nie bylo. Kupilam kurtke. Gdy wrocilam do domu okazalo sie ze ma duza dziure pod pacha. Od razu pojechalam ja wymienic. I ... nie chciano mi jej przyjac ;/ Jestem wkurw. Dalam za nia ponad trzysta zloty. Co powinnam teraz zrobic ?

Jezeli kurtka Ci sie podoba,to najlepiej ja zszyc,bo szkoda Twoich nerwow na przepychanki.

Gość wojtek ma w lazience rybiki
troche to dziwne nie uwazasz ...?ze nie zauwazylas mega dziury pod pacha ...

Gość tymoszenko
no właśnie dziwne, jak ja przymierzam ciuch tą oglądam go zew, wew, szwy, wszystko jak można nie zauważyć ogromnej dziury tym bardziej że sama piszesz że każda wada jest opisana

to bluzki czy kurtki :-0? A tak swoją drogą,to kto daje 300 zł za rzecz z lumpeksu... :-0 Jesli faktycznie ma tyle dziur jak napisałas,to tylko ślepy nie zauważyłby tego w sklepie. Tylko i wyłącznie twoja wina,a sprzedawca dobrze robi,że nie chce przyjąć z powrotem. Masz nauczke,nastepnym razem oglądaj dokładnie.