Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam katar strasznyyy

co to moze oznaczać????

Polecane posty

prawie co 2 dzien sni mi sie ze , przemalowuje pokoj,przestawiam w nim meble.?? ktos wie?

Gość Lalaaaa20
a na jaki kolor malujesz pokój?

DZIECKA? TO NIEMOZLIWE PRZY ZABEZPIECZENIU...MALUJE NA FIOLETOWO, A OSTATNIO NA SZARO....sorry za caps lock

Gość marina1990
To jak przemeblowujesz swój pokój reprezentuje uczucia, które w przenośni sa umeblowaniem żcia śniącego, więc np. dobrze umeblowany dom to świadectwo wygodnego i szczęśliwego życia i analogicznie dom słabo umeblowany albo nawet bez mebli znaczy brak motywacji, koniec jakiegos okresu w życiu. jezeli natomiast sa to drewniane meble to zawsze są zapowiedzią serdecznego związku. . Hm.. jeżeli przemalowujesz pokój na fioletowo, znaczy to, że łączysz sie duchem poświęcenia, chronisz naszych bliskich przed czarna magią, co moż być wiązane z tym, że niedługo możesz spodziewac się dziecka. Kolor szary tylko to potwierdza, jest kolorem myśli i komunikowania się jest to złoty środek, który niedługo wypadałoby znaleźć. Tak mówią senniki ; )

Gość hehe mówiłem że dzidzia
Od kiedy katar jest przeszkodą dla zajścia w ciążę, przecież tego nie robi się nosem.

hm. ja to raczej daleko do ciaży,ale moja siostra rodzi za 2 tygodnie.mooze z tym ma to jakis zwiazek.

oj tak se napisalam nick , bo faktycznie mam mega katar i zle sie czuje.a to napewno nie ciaza.:)

Gość marina1990
: ) nie musisz spodziewac się dziecka już teraz, to moze poczekac, take nie ma paniki. : )

Gość marina1990
albo wiąże się to własnie z Twoimi bliskimi. :) Pozdrawiam

DZIEKI:)