Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellp me

co to jest krzyzyk w telefonie

Polecane posty

Gość hellp me

j.w. krzyzyk to "*" (gwiazdka czy "#"???

Gość hellp me
wiem, ale mam problem. wpisujac jedno i drugie nie moge sie zalogowac telefonicznie w bamku a zablokowalam sobie dostep internetowy:O

Gość hellp me
pomoze ktos?

jak wpisujesz jedno i drugie i zadne nie pasuje,to chyba logiczne,ze nie bedzie to ani gwiazdka,ani krzyżyk. I nie rozumiem co ci da odpowiedz,które z nich to krzyżyk,ale jak juz pytasz,to krzyżyk to "#" bo gwiazdka to gwiazdka("*") sama nazwa na to wskazuje... :-0

Gość hellp me
logiczne jest ze nie wciskam tego na raz. najpierw wprowadzilam # i nie chcialo mnie polaczyc wiec pozniej jeszcze raz zadzwonilam i wprowadzilam po raz kolejny dane. Ale oczywiscie wy lepiej wiecie, panie z jakiegos pipidowka:O

a czy ktos tutaj powiedział tobie,że wduszasz to naraz :-0? Widocznie cos pokręciłas skoro nie chce cie połączyc

Gość gwyn
heh jeżeli mam być szczery to wcale nie jest oczywiste. ,,wybierz krzyżyk" tylko jakiś idiota mógł to wymyślić. *to jest gwiazdka więc akurat z tym nie powinno być problemu chyba:) # ten znaczek to prefiks a nie jakiś krzyżyk. jeżeli mam być szczery to mi bardziej do krzyżyka kojarzy się zwykły + lub x (choć x to już przechylony krzyżyk no ale jeszcze jest w miarę ok i do przyjęcia) heh czy jak gracie w kółko i krzyżyk to na planszy dajecie 0 i #??? nie sądzę. dlatego nie dziwię się że ludzie mogą się czuć zagubieni. bo to komercjalizacja jest głupia i przez swoją głupotę ogłupia normalnych ludzi pozdrawiam

Gość gwyn
btw trafiłem w time, jakby ktoś 2 lata czekał na odp to by się chyba załamał;p ale już tak serio - odpisałem bo zdaję sobie sprawę że jeszcze sporo osób zgłupieje od tego co nam pcha komercha i będzie szukać odpowiedzi na tak oczywiste pytania. i wcale nie należy za to winić tych ludzi więc tak, # według operatorów to krzyżyk:) czy gdyby wszyscy cały czas powtarzali ci dookoła że jesteś słoniem a nasza cała populacja jest populacją słoni to czy byś nie uwierzył? oczywiście że tak. na tym polega ogłupianie. kilka osób się myli, reszta tą pomyłkę powiela i w konsekwencji mylą się wszyscy. abo prawie wszyscy bo jednak istnieją ludzie którzy potrafią samodzielnie myśleć. bądź jednym z nich

Gość gość
jaki temat do dyskusi hahahahahaah