Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginger142

AGD EURO RTV

Polecane posty

Gość ginger142

czy ktoś pracował w agd euro rtv? obecny jest wyzysk, zostawanie po godzinach itp. ? chodzi głównie o sprzedawce-doradce klienta, no i jakie zarobki??

Gość Madalinka Pralinka
jestes z Głogowa :)??

Gość ginger142
nie, z Lublina, mój chłopak chce tam pracować, a wczesniej pracował w biurze obsługi klienta w Orange i źle to wspomina, boje sie w agd bedzie to samo :/ totalny wyzysk itp

Gość Madalinka Pralinka
też się nad tym zastanawiam, kusi mnie wysłac tam cv widziałam w necie ofertę z głogowa stąd moje pytanie :)

Gość pracownik33
to, że pensje są w euro żenujące wiedziałem ... ale dziś dowiedziałem się, że w dyskoncie BIEDRONKA pracownicy zarabiają UWAGA - od 1700 zł N E T T O !!!!!!!!!!! w McDonalds też minimum to 1700zł za etat a pracownik EUROrtvagd ? zarabia 750zł netto , to musi mu wystarczyć, bo to pacan przecież to jest już uwłaczające - czy to jest normalne? nawet nie mam we własnym słowniku określenia na to.... czy taka pensja może motywować do pracy? rzetelnej pracy? czy można mieć szacunek do kierownika, który lata jak pies wokół pracownika i wciąż pyta gdzie PG? gdzie AKC? do tego inwentury w międzyczasie, przyjęcie towaru w wyjściowych koszulach służbowych pod krawatem a później spocony i brudny marsz na sklep do klienta??? jedyny plus jest taki, że te kierowniczki srają pod siebie, bo wiedzą, że jest taka rotacja, że nie stać ich na negatywne opinie pracowników i zwalnianie - bo kto będzie sprzedawał i odwalał resztę roboty za 750zł m-cznie?????? ( no, przepraszam - dostanie premię za sprzedaż 400zł czyli razem ma 1100 na rękę - sorry zapomniałem hahahahah) gdzie my k... żyjemy??? to już łagry czy za chwilę się nimi staną??

Gość pracownik euro od 6 miesięcy
pracuje w euro w warszawie od pół roku. moje zarobki na umowie : podstawa = 1000 zł premia uznaniowa przez 1 miesiąc wynosiła = 1000 zł kwoty podane brutto. Teraz również jest tyle podstawy (1000zł brutto) , umowa na pełny etat więc mniej niż ok 1100 zł do ręki zarobić się nie da. Jeżeli wyrobisz wszystkie parametry to zarobisz spokojnie 2500 zł na ręke, w mojej pracy 6 pracowników wyrobiło ostatnio te parametry, ja najwięcej zarobiłem 3200 zł brutto, ciężko było ale wystarczy trochę szczęścia, dobre bajerowanie klienta i kasa jest dobra. Rekordzista w moim sklepie zarabia średnio 3000 - 3400 zł na rękę ! trzeba przyznac ze ostro zapieprza po sklepie i ma gadane :)