Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---888---

chyba się za głowę złapię

Polecane posty

Gość ---888---

mam niejaki problem z rodziną faceta. Jak zaczęłam sobie pisać szkic wypowiedzi na kafeterię, to doszło do mnie, że to jakaś patologia jest ta jego rodzina A z pozoru to niby taka porządna rodzina i w ogole Wiecie, oboje rodzice pracuja, maja ladne zadbane mieszkanie, jakies tam pieniadze, zadne nie pije itd Wydaje sie, ze wszystko gra Ale jak sie pozna blizej to takie rzeczy wychodzą ..... Obie siostry mojego faceta sie prostytuuja, oczywiscie nie stoja na ulicy itd ale obie daja tylka za prezenty, drogie markowe ubrania, kosmetyki itd Rodzice wiedza, ale udaja, ze nie wiedza heh jego matka wyskoczyla ostatnio z tekstem, ze ta dziewczyna wyglada na porzadna i sie nie martwi o corke (chodzilo o wspolokatorke siostry mojego faceta, z ktora dzieli mieszkanie) Myslalam, ze padne ze smiechu, to raczej matka tej dziewczyny powinna sie martwic o to, ze ta mieszka z siostra mojego faceta .... hipokryzja

Gość ---888---
nie przejmuj sie Chcialam sie tylko wygadac, bo nie mam komu powiedziec, ze nie lubie rodziny swojego faceta

Gość żniwiarz
napisz do przyjaciołkai :P

Gość ---888---
bo chodzi o to, ze ja zawsze mowilam co mysle :) a jak jestem u rodziny faceta to musze albo siedziec cicho albo piperzyc glupoty :/ podam ci przyklady nieciekawych sytuacji: wyszła kiedys z rozmowy informacja, ze jakis facet zdradził żonę z młodą kobietą, matka mego faceta potępiła to ostro, w słowach nie przebierała, a siostra mojego faceta, a jej córka - robi dokładnie to samo, romansuje z zonatym (o czym ta matka wie doskonale) sytuacja 2. druga jej corka puszczalska takze i zlodziej do tego, a zacna mama sie martwi, czy aby towarzystwo na studenckim mieszkaniu jest dla córeczki odpowiednie A to dziewczyna, przed która trzeba pilnowac torebke bo zawsze pare złotych zginie

Gość zdzichu_ze_strychu
Jolka to Ty? W morde... co Ty wypisujesz o mojej rodzinie. Jazda... domem sie zając. Wróce z roboty i znowu burdel w chacie i obiadu ni ma. Ludzie nie wierzście w to co pisze! P.S. Z tymi siostrami to przegiełaś.

Gość ---888---
chciałabym przegiąć, ale to jest prawda

Gość ---888---
chciałabym przegiąć, ale to jest prawda

Gość zdzichu_ze_strychu
No co Ty.... to, że facet kupi w podzięce za mile spędzony wieczór/noc dziewczynie coś ładnego to nie ma w tym nic złego a ty zaraz z nich dziwki robisz. Bez przesady.

Gość ---888---
no tak, każdy ma swoją moralność, tylko weź pod uwagę, że panów jest wielu i to starych

Gość ---888---
kurde dla mnie to nie jest śmieszne, to wszystkie brudy powychodziły po kilku latach mojego związku ..... ale jak chcesz sie pośmiac to opowiem: hmmm ta starsza siostra ma sporo ponad 30, zadnego doswiadczenia zawodowego, nei ma dobrej pracy Dotychczas zyla za kase bogatego faceta (zonaty), ale ten ja zostawil dla mlodszej Teraz nie wiem za co zyje, chyba ma "kochanków" co jej pomagaja finansowo No ale wracając do śmieszności :P - jej mama opowiadala z zachwytem, jak to nazwijmy ja Ania zalozyla krotka spodniczke i wysokie buty i jak to wszyscy sie za nia ogladali ... baba ponad 30 kupa w zyciu, nic nie osiagniete, a mama sie podnieca, bo sie za nia na ulicy gapili :D

Gość zdzichu_ze_strychu
Może dziwewuchy się lubią seksić ze starszymi panami. Skoro nikogo tym nie krzywdzą nie widze nic w tym złego.

Gość ---888---
młoda tez inteligentka :D - podala na publicznym forum swoje prawdziwe dane i pytala sie o porady seksualne (miala wtedy 16-17 lat), pol miasta sie z niej smialo. ogolnie to wczesnie zaczela te zabawy, jej rodzice sie martwia o nia i krytykuja ja, ale jak miala 15 lat to sami ja zawozili na dyskoteki, a teraz sie dziwią

Gość moskala
WOW to widzę że fajne rzeczy powychodziły hehe tak zwane brudy. A ta baba nie myśli że tak pociągać może jeszcze parę latek a potem skąd znajdzie naiwniaka który będzie ją sponsorował? myślę, że powinniście się odciąć od tej rodziny bo jeszcze ci faceta zdemoralizują :P

Gość ---888---
doczytaj Zdzisławie, to są żonaci faceci więc można przypuszczać, że chyba jednak żonom ich to może być przykro Rodzice tych dziewuch też nie są najszczęsliwsi chyba, mądrzy zbyt nie są, ale nikt nie chce corek kure.w prawda?

Gość ---888---
moskala oojj powychodziły facet narazie probuje je wyciagac z tego gówna, ale ja mu nie daje wiele szans Jak baba tyle lat tak zyla, to sie nagle nie odmieni O faceta sie jeszcze nie martwie Mlodo sie wyprowadzil z domu i sam sobie radził i radzi. Ale te siostry jego mnie przerażają, młodsza okrada rodzine, powaznie - wyciaga kase z portfela albo wynosi drogie rzeczy z domu albo pozycza kase i nie oddaje, a potem przychodza do rodzicow po zwrot

Gość zdzichu_ze_strychu
Kurcze jak by każdy był taki sztywny ja szanowne panie wypowiadojące się na tym wątku to można byłoby się powieścić. Dajcie dziewczynom spokój czy one was w jakis sposób krzywdzą? - ja się pytam - że tak na nich siadłyście? Każdy orze jak może - jedni d*pą inni głową co wam do tego.

Gość taka sobie jedna ania
a ty jestes piekna, madra, porzadna, krysztalowa i w ogole cacy... Nie znosze takich swietych krow jak ty i jak ci tak zle w tej rodzinie, to spadaj w podskokach! Moze oni tez maja ci wiele do zarzucenia, tylko toleruja cie, bo jestes wybranka ich syna/brata?!

Gość ---888---
on - mlodszej nie znosi i chyba jej nie bedzie pomagal do starszej ma sentyment - wychowali sie razem, rowiesnicy prawie - i ta jest taka cieplejsza w zachowaniu, nie jest zla tylko głupia, bo ta mlodsza to jest cwana, ale zepsuta Tej starszej chce pomoc, namawia ja na znalezienie normalnej pracy, nie wiem jak mu to wyjdzie 3mam kciuki za powodzenie, ale czarno to widze :/ zdzichu - ja tam ogolnie mam w dupie czy ktos glowa czy dupa Ale ...... jej sie kiedys dochody skoncza jak sie ryjek pomarszczy i wtedy bedzie do mojeg wnet meza wyciagac rece po kase (a lubi duuuzo oj duuuzo - na same kosmetyki wydaje wiecej niz przecietna pensja), a jak sie jej wpadnie to kto dzieciaka wychowa?

Gość no przeciez nie musisz
wchodzic w te rodzine,jak cie wkurza, zmień faceta, bo on rodziny nie zmieni.

Gość ---888---
oj aniu aniu nie kładę nacisku na wyglad *ty chyba tak, bo to pierwsze slowo uzyte przez ciebie w wypowiedzi po drugie, nie pieprzenie sie z zonatymi i nie okradanie innych nie oznacza dla mnie idealnosci czy krysztalowego charakteru TO dla mnie NORMA Ja jestem zwykła i tyle Ale to mnie razi co one robia Jesli ciebie nie to w porządku

pisanie o swojej przyszlej rodzinie na publicznym forum (i to jeszcze w jaki sposob) wspaniale o Tobie swiadczy, poza tym skoro jestes taka prawa i moralna to powiedz im to prosto w oczy albo pokaz ten post...

Gość ---888---
czy ja podaje imiona nazwiska ? czy ja ich obrazam? czy prawda moze obrazic?

Gość ---888---
czy napisanie np, że złodziej kradnie jest obrazaniem złodzieja?? lepiej brzmi: pożyczył i nie oddał ? :D

Gość ---888---
po drugie: to nie bedzie moja rodzina Dla mnie rodzina oznacza bliskie mi osoby w sensie duchowym i emocjonalnym, nie tylko poprzez wiezi krwi

nie chodzi o podawanie nazwisk, chodzi o to jak ty czujesz z tym, ze obrazasz swoja przyszla rodzine wszem i wobec, ale jak widac nie masz z tym problemu...

Gość ---888---
czy poprzez zwiazek malzenski Rodzina to cos co sie buduje i tworzy poprzez zaufanie i szacunek, a ja do nich tego nie czuje

Gość ---888---
aniu, chyba masz problem ze zrozumieniem Podaj mi prosze twoja definicje obrazania Ja napisalam prawdziwe rzeczy Skoro ktos robi rzeczy jakie robi to dlaczego mowienie o tym jest obrazaniem tej osoby Jesli ja nosze czerwone buty i ktos powie o mnie: ona nosi czerwone buty to ja sie o to nei obraze, bo nosze te buty :D NIE pojmuję tego Prosze wyjasnij mi to :)