Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadina29

hmmm???

Polecane posty

Gość Nadina29

Witam wiem ze temat jest juz oklepany ,ale niedawno urodzilam dziecko po rownych 8 tygodniach wspolzylam z moim mężem ,dzien predzej bylam u ginekologa i przepisal mi tabletki anty "logest" (czy kogos zawiodly te tabletki??) ,opakowan zuzylam nie cale 2 ,a od ponad tygodnia spoznia mi sie okres czy to mozliwe ze jestem znowu w ciązy, czy moze to normalne po odstawieniu tabletek???

Gość jak to niecale dwa
nie rozumiem....to czemu ma ci sie spozniac okres?? ja bralam logest 5 lat i nie zawiodl nigdy

Gość Nadina29
drugie opakowania calego nie zuzylam bo nie zbyt dobrze sie po nich czulam,no wlasnie nei wiem dlaczego mi sie spoznia okres czy przez toz e odstawilam tabletki cociaz krotko je bralam czy moze jestem z nowu w ciazy ,codzi mi konkretnie o to czy po takim krotkim braniu tabletek moga one miec wplyw na to ze nie ma okresu???

Gość jak to niecale dwa
ale w ktorym momencie odstawilas?? bo problem jest jesli w pierwszym tygodniu i czy po odstawieniu kochalas sie z mężem. wedlug mnie w momencie odstawienia powinno nastapic krwawienie po 3,4 dniach. Ale moze sie zdarzyc, ze nie wystapi i to tez jest normalne. Swoja droga logest jest sredni, ja po nim strasznie przytylam.

Gość Nadina29
zaraz po odstawieniu tabletek dostalam @ a teraz mi sie tydzien spoznia ,tak kocalam sie po odstawieniu z mezem ale w prezerwatywie :/

Gość jak to niecale dwa
aha, juz rozumiem. mysle, ze nie jestes w ciazy. po odstawieniu tabletek moze sie rozregulowac okres dosyc powaznie. mnie sie tez spoznil okres tydzien i tez mialam stres. Czekaj spokojnie!

Gość a słyszałaś
o testach ciążowych?

Gość Nadina29
ok dzieki

Gość jak to niecale dwa
a ty karmisz piersią??

Gość Nadina29
nie ja karmie sztucznie ,tylko przez miesiac mialam pokarm