Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 216 216 216

zostawił mnie, bo nie chciałam z nim pójść do łóżka

Polecane posty

Gość ania 216 216 216

czy ktos kiedys był w podobnej sytuacji?...

Gość AaliyahHaughton
i co żałujesz ze Cie zostawił?? juz wiesz ze chodziło mu tylko o sex

Gość widzisz
i masz dowód że to był dupek skoro z takiego powodu Cie zostawił nic nie warta męska świnia

Gość 30-letnia_DZIEwICka1
dobrze zrobiłaś, że mu doopy nie dałaś . . .

Gość ania 216 216 216
tak, teraz wiem, że chodziło mu tylko o seks. ale spotykaliśmy się prawie rok, i teraz jest ciężko tak po prostu to wszystko zapomniec... podczas naszej ostatniej rozmowy tel. rzucił mi tylko, że "nie chce mu się ze mną gadać" i rozłączył się... a wcześniej - że kocha, że traktuje mnie poważnie... dlaczego tacy skurwiele są na tym świecie!

Gość ania 216 216 216
też się cieszę, że do niczego nie doszło, nie był tego wart jak widać.

A to ty jeszcze nie wiesz że jak facet kocha to i pożąda? Rok czasu go zbywałaś aż w końcu nie wytrzymał i się odkochał. I oczywiście skurwiel... A ty?

tak, teraz wiem, że chodziło mu tylko o seks. ale spotykaliśmy się prawie rok," i tak długo wytrzymał :D

Gość Dr. Katarzyna Glejgens
Faceci myślą tylko o seksie. Jeśli kawalera spotkasz samotnego to on już mam mało testosteronu i myśli tylko o stałym związku.

I oczywiście sk**wiel... A ty?" pewnie 18 letnia fanka TV Trwam ;)

Faceci myślą tylko o seksie. " czasami myślimy jeszcze o imprezach , piwie i grach Play Station :D

Gość ten facet to męska dupa
nie przejmuj się widac że to jakieś 5 letnie dziecko w skórze "mężczyzny".. do takich rzeczy trzeba dojrzeć i zrozumieć dlaczego kobieta nie chce iść do łóżka a nie głupio się obrażać.. Potrzebny Ci normalny dojrzały facet a nie jego namiastka.

Co za nowość... A po co niby ludzie się w pary łączą? Żeby się ze sobą użerać?

Gość ja powiem tak........
wiesz z jednej strony nie ma co się dziwić chłopakowi i tak długo czekał bo rok czasu to sporo ....no ale skoro Ty nie byłaś jeszcze gotowa to powinien to uszanować

No jeśli 18 lub mniej to rozumiem, bo jeszcze nie wie o co w życiu chodzi...

Gość ten facet to męska dupa
i co z tego że czekał cały rok? może autorka jest bardzo młoda i potrzebuje czasu.

i zrozumieć dlaczego kobieta nie chce iść do łóżka a nie głupio się obrażać.." pewnie :) mógł jeszcze poczekać z 23 lata ;) a nie focha strzelać że po roku znajomości musi nadal gruchę sobie sam walić :P

To z tego że facet jak kocha to i pożąda. A a pół związku to jak pół napadu na bank...

może autorka jest bardzo młoda i potrzebuje czasu." i pewnie jeszcze dziewica :D

Gość AaliyahHaughton
autorko nie smuc sie ;) pomyśl jakbys sie czuła gdybys poszła z nim do łózka a on i tak by odszedł ;) zrobiłas dobrze

Gość ania 216 216 216
tak, jestem dziewicą. on o tym wiedział od samego początku. mam 25 lat. i to on przez ten cały czas chciał czekać. gdy w końcy zdecydowalismy, że to jest ten moment, zapytalam go, czy wedlug niego jesteśmy razem, odpowiedział mi, że nie, nie jestesmy, więc odpowiedziałam, że nie chce iśc do łóżka z kimś, kto nawet nie może mi powiedzieć, że ze mną jest. to tak w skrócie. teraz możecie na mnie wieszac psy, szczególnie ty regres...

zrobiłas dobrze" może tak a może nie ? za mało informacji w temacie o tym zwiazku i okolicznosciach na podstawie jakich panna odmawiała sexu ... mozna gdybać .... ale zdrowa i normalna kobieta będaca w zwiazku rok czasu z facetem nie bedzie go zwodziła i odwlekała z nim sexu a pozniej wypisywała na forum publicznym jaki to facet świnia bo odszedł ? odszedł ? pewnie i dobrze dla niego jak i dla niej dla niego , bo przed nim perspektywa poznania panny która na słowo penis nie będzie sie chowała pod koc ... a dla niej , bo w końcu pozbyła się świni :D

Gość ania 216 216 216
czy ty umiesz czytać??? przecież napisałam, że przez ten rok, to on chciał czekać!!!

Gość Madzia K.
Ten facet to nic innego jak tylko huj jebany :-o No sory ale psim obowiazkiem faceta jest czekac az dziewczyna zechce to zrobic i niewazne ile to potrwa, ma czekac i juz :-o Mimo ze cierpisz to dobrze sie stalo bo ten waciany kutas niedostal tego czego chcial i to ty jestes gurom a zapamietaj ze to zawsze kobieta ma byc gurom ;-) glowa do gury, bedzie inny ;-) 🌻

Gość regres czyta tylko to co
chce przeczytać. Zwykły, przemądrzały, niedowidzący troll forumowy...

odpowiedziałam, że nie chce iśc do łóżka z kimś, kto nawet nie może mi powiedzieć, że ze mną jest." z jednej strony ciesz sie bo miałas szczerego faceta a z drugiej smuć gdyż jestes bardzo naiwna ... naiwna .... , bo nie umiałas rozpoznac przez rok czasu z kim sie spotykasz

to zawsze kobieta ma byc gurom" chodziło ci o słowo burom ?:P

Gość ania 216 216 216
dziękuję za twoje cenne rady regres, pewnie robisz tak samo jak ten skurwiel. jesli facet mówi, że kocha i że mysli powaznie, to trudno wysyłać na szpiegi detektywa, aby utwierdzał za każdym razem w przekonaniu czy tak jest rzeczywiście. ale ty tego nie zrozumiesz.

Madzia K. Ty lepiej idź do szkoły- gÓrą jeśli już... Autorko- trzeba było tak od razu. Skoro nie był z tobą to czekał tylko żeby dostać d...

Gość ania 216 216 216
trafił mi się skurwiel i tyle. rok wyjęty z życiorysu, ale przynajmniej się nie zeszmaciłam. nie wiem, co zrobiłabym i jakbym sie czuła, gdyby mnie przeleciał i odszedł. wtedy to byłby ból. macie racje, nie ma sensu się smucić! mam nadzieje, że mu uschnie kutas na amen.