Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katasza-wawa

syndrom Colina Farrella

Polecane posty

Gość katasza-wawa

Zastanawiałam się dziś co Irlandia ma takiego w sobie, że tyle jej w Polsce i na świecie - "kocham Cię jak Irlandię", kawa po irlandzku, irish pub'y, irish whisky, U2 i Bono, Colin Farrell z Alicją, taniec irlandzki, cała emigracja na Wyspy, Ryanair, Daft.pl który jest jak Daft.ie, teraz najnowszy firm "zaręczyny po irlandzku". Czemu i czym Irlandia urzeka niczym Colin Farrell? :)

Gość Pan z Londynu
bo polaczki tam kariery robią

Gość katasza-wawa
no my też mamy zieleń i jest pięknie u nas i jest nas więcej o 38 mln a nie 4! Panie z Londyny myslisz ze to dlatego ze tyle ludzi weemigrowalo???

Gość dutkidutki
A ja NIENAWIDZĘ Irlandii i Irlandoli, a Farel dla mnie jest ODRAŻAJĄCYM ZŁODZIEJEM. Teraz zalezy kto będzie popierał - jest to świadome lub nie poparcie dla oszusta, naciągacza, kłamcy, KRYMINALISTY!!! :(

Gość dutkidutki
Kto sie nim zachwyca ten DLA MNIE ma nie pokolei w głowie. Wielka gwiazda - wielkie DNO z normalnej irlandzkiej rodziny. Wielka gwiazda... :(

Gość dutkidutki
On jest dla mnie Majkelem Dżeksonem - przemyślcie to sobie. Jedynie, że jego bratu nie dali w USA zrobić NORMALNEJ kariery. Jego kariera NA PEWNO nie jest normalna - cała oparta na jakichś negatywnych emocjach - a co zrobiła bachledzie to kolejne świństwo i tyle. Coś mu walnęło po rozwodzie -fakt, ale fajnie, że nie wyrachowaniem li tylko i wyłącznie się kierował w życiu. A Alicja? Nawet nie została JAKĄŚ TAM GWIAZDĄ w Niemczech i pojechała do Hollywoodu? Z Niemiec? Z Polski? To sobie miała to przemyśleć. No i później dziwicie się, że tacy nie mają NORMALNYCH tematów do rozmów czyli np. ... Twój ulubiony film, aktor itp... co tam w teatrze? :(

Gość dutkidutki
No wiecie co niby jej zrobił śwństwo, ale tylko jeśli coś mówił o tym, że chciałby mieć zdrowe dziecko. To tak, a jak nie to moim zdaniem nie ma się co ośmieszać krytykując go W TEJ KWESTII. No właśnie - jego? Całe głupie USA i tyle. Bo tak i już :(

Gość mnmnnnvnbnbnb
hahahahahahahha niedalajlama?

Gość dutkidutki
a co zrobił - tyle. No on ma samobójstwo na koncie, dziecka już nie odda. No właśnie - to dziecko, no ale nie chciała dziecka, nie odda i tyle. A on jest za wysoko, żeby ona się liczyła. Musieliby być równi, ale powiem tu, że to i tak bez sensu bo 2 gwiazdy i romans - tak sobie sens komercyjny, dwie niegwiazdy i romans - może być i wtedy powinno być to dobre dla filmu ze strony komercyjnej, ale dwie gwiazdy? No to dwie niegwiazdy albo 2 gwiazdy a gwiazda i nie gwiazda - głupota. Może tak - sława i nie sława. Bo gwiazda to tam skomplikowane. On jest sławny, ona nie i tyle. W branży oczywiście wszystko. Moje zdanie :(

Gość dutkidutki
JESZCZE niedalajlama. I tyle Ci napiszę :(

Gość dutkidutki
Wiecie co - ale nie dajcie się im zmanipulować bo wiecie - pływa w Polsce? Po co? Już chyba w USA by lepiej powinna wyjść na płycie swojej niż w Polsce. Tu nikt nie śpiewa to raz, a dwa... i trzy... co ona tu robi? Po TAKIM romansie? Chyba oszalała. Jak dla mnie :(

Gość katasza-wawa
no ale przystojny jest :) tego nie powiesz, ah ta tajemniczość...

Gość dutkidutki
Po takim romansie to ona powinna być sławna na całe US niczym Pola Negri i powinna być naprawdę gwiazdą już tam. A nie jest - czyli błąd na błędzie i tyle. Naprawdę. Tylko tyle. I film powinna mieć i gwiazdą być - jak Krupa. Teraz krupa na niej się ...no właśnie.... wypromuje? Wylansuje. Moje zdanie. I tyle chyba bo reszta to i tak już ruina jak w 1944 i tyle - po Powstaniu Warszawskim. Moje zdanie :(

Gość dutkidutki
Powiem Ci on dla mnie jest ZBOCZONY. Naprawdę. To zboczeniec jest, a stał sie nim przez to, ze się wiarą posługuje, a w sumie ALE Z NIEGO KATOLIK. Takich jest pełno dupków. Cieciek z kasą - pseudointelektualista i tyle :(. Może jest niezłym aktorem, ale zerem jeszcze większym. I tyle. Moje zdanie.

Gość dutkidutki
Przypuszczam, że Alicja leci na jego pseudointelektualizm , a tak naprawdę w życiu miał FARTA i tyle. Nic więcej jak dla mnie. I tyle. A gwiazda? Niech się promuje jako gwiazda. Giwazda czego? Życie ma chropawe i z tego może być gwiazdą, ale z filmów? Eeee :(

Gość dutkidutki
Za co on dostał tego Złotego Globa? Ktoś zna tytuł tego filmu? Ale gwiazda hahaha :( No cóz... ale zarobił. Tego mu nikt nie odbierze. Jak to lepiej nie komentować. JAK DLA MNIE. Niemniej zarobił. I tyle. A restza? Dajcie spokój. NORMALNYM bo ja się uważam za normalną osobę. Czyli np. moralną.

Gość katasza-wawa
jejku ostro jestes cieta na niego :)

Gość guernica.............
a lubisz swinie morskie??

Gość dutkidutki
Bo nie cierpię jeśli ktoś ma jakieś wartości i na nich sobie jedzie wiesz a prawda jest taka, że ma wszystko w zadku i kłamie. A na czym niby sie wywindował? Powinien być po szkole reżyserskiej w Irlandii aktorem zbierającym na filmy - taka jest prawda. A on? Zero bez szkoły no to zostawał mu ożenek. A niby co? No szkoła w USA. Dostali po dupie, że Irlandii nie docenili - no szkołe reżyserską to już mógł zacząć chociaż nie? Ile to miał lat ten cieć jak sie ożenił - 24. A wcześniej? Wpisali mu taniec w stylu westernowskim. Ale wiecie - Bachleda ma ojca geologa, a brata lotnika. Chciałabym zobaczyć jak Farel tańczy. Czemu nie, co nie? Sprawdźcie se czy ma to jeszcze na wikipedii. Niech wystąpi tu w Tańcu z Gwiazdami w Polsce - w końcu czemu nie? Ślub? Chrzciny? No to jest ta gwiazdą czy nie?

Gość dutkidutki
W końcu chyba mu zalezy na kasie, nie? Bo niby na czym. Może z Alicją tańczyć , nie? Akurat tak - 2 gwiazdy po ślubie. Nie wiem. Co za beznsens. Robi sobie z Polski dno i tyle. Na cały świat :(

Gość dutkidutki
Oczywiście nie będzie najpewniej żadnego ślubu z jednego powodu na przykład, ale - no jest taka plotka. ?

Gość dutkidutki
Mnie sie wydaje, że za bardzo wam zależy na jego forsie, ale to są złudy. Drugi Majkel to jest - robi wrażenie normalnego, ale to down. Kto go nie wyśmieje będzie po prostu sam sie walił w łeb co zrobił, a moim zdaniem Londyn nie śpi. Na razie 34 a za 20 lat? Będzie jeszcze żył? Dajecie mu 45 czy co - że dożyje? Zakład se zróbcie.

Gość guernica.............
ja lubie i kotkii pieski i swinki, wszystkie istnienia tak kocham

Gość katasza-wawa
ja aż tak nie zgłębiałam tego Farrella, wiesz? bardziej sie zastanawiałam, ze taka ich 'kultura' jest wszędzie a od kiedy Tusk powiedział że 'druga irlandia' to coraz więcej irlandzkich firm, i wszystko co irlandzkie się sprzedaje...bo co to niby znaczy oświadczyny po irlandzku?

Gość dutkidutki
Jedyne wyjście dla niego na PRAWDZIWĄ sławę to koniec za kilka lat. Jak bedzie Henry malutki jeszcze. Inaczej nic z tego - zostaje kasa. A może nie? A role? A co - inni aktorzy nie umierają? Hahaha :( Coś podobnego :(

Gość dutkidutki
Ale wiecie co - ze względu na Alicję nic mu się nie stanie - po prostu. Bo jej załują tyle ile ale w sumie jest biedna i żal. A jego nie. No ale jakby ona miała być sławna po zamrodowaniu go to nie. To niech żyje i se to dziecko zeżre dosłownie :( 100 do 1 że tak to wygląda :(

Gość Youre stuck in the middle yee
Ty jeszcze tutaj??????????????????

Gość Alicja dziedziczy pol zakopca
plus kasa starych plus jej...jej...jest piekna i ...mogla wybrac lepszego,ale tutaj on jest gorszy,haha

Gość dutkidutki
Ja nie lubię Irlandii - takie mam życie. Tuska też. Nie będę Go obrażać bo to władza i tyle. Czy ja jestem wyspą? W polskiej szkole mógł sietrochę geografii lepiej nauczyć. Czego tu uczą w sumie? Geografii do ekonomii. Druga Irlandia - też coś. No ale cóż... ja też skończyłam marnie bo mnie władza nie obchodziła. Ale hasło druga Irlandia należało wyśmiać. Jak dla mnie :( A Tuska? Nie wiem - Polska dla mnie to dno i tyle :(